Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No właśnie mam problem... @ się spóźnia. Nie wierzę, że mielibyśmy takie szczęście, że udało się za pierwszym razem, ale faktem jest, że ostatnia @skonczyła się w długi weekend majowy... Ostatnio duzo stresów, więc może to to i ja dniach się pojawi. Ale dotąd miałam co 27 dni, jak w zegarku i teraz nie wiem jak to liczyć, kiedy już się pojawi...Naturalnamama witaj! I rozgość się! Podaj termin @ i który to cykl starań - Majdaczek doda cię do listy.
Khadi fajnie, że zajrzałaśzapraszamy częściej
Pysia ja też 8 lat temu w czerwcu dowiedziałam się o fasolce. U ta fasola mi teraz spokoju nie daje![]()
No właśnie mam problem... @ się spóźnia. Nie wierzę, że mielibyśmy takie szczęście, że udało się za pierwszym razem, ale faktem jest, że ostatnia @skonczyła się w długi weekend majowy... Ostatnio duzo stresów, więc może to to i ja dniach się pojawi. Ale dotąd miałam co 27 dni, jak w zegarku i teraz nie wiem jak to liczyć, kiedy już się pojawi...
Nie.. Serio to musiałby być fuks nad fuksy. Ale napiszę do męża, żeby mi kupił po pracy. Rano zrobię.