reklama

Staraczki 2015 : )

Kasik,

O matulu!! Ale ty byłaś ageniciara :-D

Moja siostra mi chomika wykończyła bo tak go ukochala, że go udusila :/

Potem miałam świnkę i ta mi zdechla bo się pochorowala i wet juz nie był w stanie jej pomóc :(

Teraz mam koty i normalnie mam z nimi przerąbane ale kocham je bardzo :D Jagoda zresztą też ;)

Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka

ja na punkcie kotow i psow mam ała totalne :-D

reklama
Khadi radgoll znaczy po pl szmaciana lalka czyli lagodne i delikatne, ten kot chyba jakis zmutowany jest, ugryzl niedawno moja bratanice, tak, ze blizna ma mala a nic mu mala nie zrobila zlego, dla odmiany gdy ona mu sie psoci to on nic jej nie robi mocnego i bolesnego

Khadi radgoll znaczy po pl szmaciana lalka czyli lagodne i delikatne, ten kot chyba jakis zmutowany jest, ugryzl niedawno moja bratanice, tak, ze blizna ma mala a nic mu mala nie zrobila zlego, dla odmiany gdy ona mu sie psoci to on nic jej nie robi mocnego i bolesnego
To moze on woli jak sie jest dla niego wrednym, a nie milym;) ja uwielbiam psy, koty tez lubie, (corka kocha) al3 chybabym sie nie zdwcydowala

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Kasik niezle przezycia mialas:) ja nadzczescie zadnemu stworzeniu krzywdy nie zrobilam, a co do prania do kiedys corce zabakowy aparat w 60st wypralam i odwirowalam, ale o dziwo potem dzial

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry