Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja zakupy w Lidlu robie bo blisko mojej pracy i zawsze swiezy chleb maja. Reszta zazwyczaj w Aldi. Moj D. tam pracuje wiec dostajemy bony itd takze trzeba je wykozystac![]()
Trzymamy&&Witam się po dłuższej przerwie. Przepraszam, że nie pisałam, ale czasu brak. Do piątku jeżdżę jeszcze jako opiekunka na umowę zlecenie i koniec, bo wakacje. I tak sobie myślałam, że fajnie by było skończyć tą moją umowę zlecenie i od początku lipca znaleźć coś innego...i....UDAŁO SIĘod 29 czerwca idę na tydzień próbny do firmy EUROFIRANY. Jeżeli się sprawdzę i mnie będzie odpowiadać ta praca, to od 6 czerwca podpiszą ze mną umowę na 3 miesiące na okres próbny. Na razie się nie cieszę, bo to wydaje mi się takie nie realne, że aż nie prawdziwe. Trzymajcie za mnie kciuki od poniedziałku, proszę....
Podpisuje sie pod tym[emoji1]Ja znowu rozu nie cierpie xd. Czern to dla mnie odpowiedni kolor . Ale mieszkania bym na czarno nie zrobila![]()
O widzisz dziekiKhadi,
Ucina ci wiadomości bo pewnie emotikony systemowe wstawiasz. Tapatalk tak ma
Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka