reklama

Staraczki 2015 : )

Pozytyw ;) Blada krecha ale jest ;).

Kasik90 ja bylam na koncercie Lemona jakies 2 tyg temu ;) Wylam Scarlet pod scena ;)

Cytynowa idz do lekarza bo takiw cyklw to faktycznie ponad norme. Ja tabsy przez 6 lat bralam. Po odrzuceniu mialam cykle jak w zegarku... Nigdy mi sie taki dlugi nie trafil..

reklama
Kacha padłam jak przeczytałam o testowaniu klapy do WC:-):-)

cytrynowa ja na Twoim miejscu robiłabym testy codziennie :-D

U mnie staranka pełną parą. Dzisiaj Łukasz przyniósł ze sklepu kefir. Patrzę na niego zdziwiona, a on na to, że skoro się staramy to musi uzupełniać florę bakteryjną i jeśli ma brykać, to witaminki wskazane ...umarłam ze śmiechu...i jeszcze na kefirze napisane"poczuj aksamitną rozkosz":-D:-D:-D

natka gratuluję ;-) zazdroszczę ze tak szybko ci się udało. nie każdy ma takie szczęście ;-) kasik widzę ze mamy podobny termin @. trzymam kciuki za ciebie ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kacha padłam jak przeczytałam o testowaniu klapy do WC:-):-)

cytrynowa ja na Twoim miejscu robiłabym testy codziennie :-D

U mnie staranka pełną parą. Dzisiaj Łukasz przyniósł ze sklepu kefir. Patrzę na niego zdziwiona, a on na to, że skoro się staramy to musi uzupełniać florę bakteryjną i jeśli ma brykać, to witaminki wskazane ...umarłam ze śmiechu...i jeszcze na kefirze napisane"poczuj aksamitną rozkosz":-D:-D:-D

No prosze jaki swiadomy mężczyzna :D az podziw :)

Natka serdeczne gratulacje! :*

Julka dziekuje :* a Ty teraz działalas?

A ja na koncert lemona mialam jechać z mężem a chyba pojade z moją siostrą i jej narzeczonym, bo mój M ma inne plany :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry