reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
natka beta i do lekarza. napewno coś zapobiegawczego zapisze ;-) a mi dziś tata powiedział ze bardzo by chciał żebym mu wnuki. od mojej siostry juz ma. ale narzeka ze tylkp dwójką a chciałby całą gromadke. nie wie ze się staramy i ze są problemy. mam nadzieje ze niedługo mi się uda ;-) kasik tez trzymam kciuki ;-)

natka beta i do lekarza. napewno coś zapobiegawczego zapisze ;-) a mi dziś tata powiedział ze bardzo by chciał żebym mu wnuki. od mojej siostry juz ma. ale narzeka ze tylkp dwójką a chciałby całą gromadke. nie wie ze się staramy i ze są problemy. mam nadzieje ze niedługo mi się uda ;-) kasik tez trzymam kciuki ;-)

Na pewno sie uda, trzeba byc dobrej myśli :)

Natka będzie dobrze!
Kasik fajowo że się cieszysz każdym miesiącem. (^_^) ja sie ze swoim dzisiaj pożarłam, ale już widze że sie kręci i może będzie przepraszał.

Ja sie ze swoim moze nawet dzisiaj nie zobacze.. mieliśmy razem jechać na koncert a ma inne plany. Cos tam bratu pomaga, maja gdzieś jechać 100km po jakieś elektronarzedzia.. wkurzona jestem. Bo o koncercie truje od środy a o 16 dowiedziałam sie, ze on akurat dzis musi jechać :/

Dziewczyny juz kiedyś pisalam tu wszystko załatwia sie przecież gp. Nawet anty czy cytologie robi gp.
A z jaka choroba by sie sie nie poszlo dadza aspiryne i ma byc lepiej. Ciężko trafić na innego lekarza. A ja tez nie mam możliwości latac po przychodniach i sprawdzac bo prawie wszędzie trzeba się rejestrowac tydzień wcześniej jeśli chce tlumacza. A nie moge do szefowej co tydzień prosić o dni wolne bo z niej zly czlowiek jest.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry