reklama

Staraczki 2015 : )

Natka a myslalas o klinice nieplodnosci. Orientowalas się? Tam jakbys była to przed 12 tyg mogą wspomagac. Jak pamiętam.

Kachaa no jak masz jakieś braki to może się poprzesuwac @. Szczególnie przy anemii

reklama
Natka dobrze, ze bd miała wcześniej:tak:
Miewalam już braki ale nigdy mi się nic nie przesuwalo z zwłaszcza tak coby 5 dni plamic a potem mieć 2 dni lekkiego okresu:no:mialam tak tylko raz i bylam już prawdopodobnie w ciąży(lekarz mnie olal i nie zbadal a wtedy nie miałam pojęcia o becie, urodziłam przed terminem mocno przenoszona corke:sorry:)myslalam czy może nie mam problemów z tarczyca bo to tez ponoc zaburza cykle?

Nom cichosza ;)
Najlepiej jest w publicznych miejscach pracy pod tym wzgledem. Moja siora w uk pracuje w aptece u prywaciarzy i tam koszmar, nie dosc ze szefowa jej wymysla roboty jak nie ma klientow typu przeniesc jakis towar w inne miejsce a za godzine z powrotem w to samo (zeby tylko nie usiadla bezczynnie) to jeszcze ją oszukują z wyplatami itp. I teraz sie siostra cieszy bo bedzie w szpitalu pracowac, regularna płaca,urlopy. Ja pracuje w budzetowce i pod wzgledem zasad to jest naprawde komfort.

Ja tez u prywaciarzy pracuje i jest masakra. Zero szans na podwyzke, trzeba byc wszechwiedzacym bo inaczej jest sie bezuzytecznym.

Zeby to bylam jeszcze mala firma, ale oni maja sklepy w 3 panstwach i to calkiem sporo ilosc.

Ja jeszcze pracy nie zmienilam tylko i wylacznie ze wzgledu na mojego glownego menagera. Czlowiek do rany przyloz, ktory zawsze pojdzie na reke i pomoze.

reklama
Ja placone mam stala stawke. Bez względu na liczbe godzin. I mam zawsze 2 dni wolne w tygodniu. Ale dopiero w niedzielę po poludniu dostajemy grafik. Wczesniej raczej rzadko. I o wszystko trzeba się prosic.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry