reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Dziękuję :tak:
narazie jest mi bardzo ciężko, mam straszne bóle podbrzusza :-( dostałam duphaston i powinnam leżeć, ale szefowa prosiła abym choć do końca lipca pracowała ( bo dziewczyny teraz są ba urlopach ) i nie wyrabiam :/ dziś po 12 godzinach pracy płakałam z bólu i sama nie wiem co robić :-(

Hej:tak:
Było u nas tak fajnie a zaczal padac deszcz i lipa:sorry:
Cytrynka nie robiłam już testu:no:mialam trochę podwyzszona bete bo niecale 4 wiec jakies zaburzenia byly:tak:prywatnie musiałabym się kopsnąć do endo bo dostać się z nfz to lipa:sorry:po slubie pojde bo teraz mam dużo wydatków i dentyste musze jeszcze odwiedzić:tak:
Kasik fajnie, ze impreza się udala:tak:
Ollcia gratulacje:tak:dalas już zaświadczenie do pr?u nas jak dziewczyna przynosi zaświadczenie nie wolno jej robic nadgodzic, dostaw, czesc siedzi a czesc stoi - wszystko zgodnie z kodeksem a praca po 12 nawet bez ciąży u nas jest niedopuszczalna tylko w wyjątkowych sytuacjach i trzeba się z tego wytlumaczyc, nie daj sie:no::no:ja tez w ciąży chciałam isc na reke i zostać a wtedy nie miałam takiej fajnej kiero jak teraz i nie skonczylo się to dobrze:no:

reklama
Witam w niedzielny, deszczowy poranek.
Olcia o kurcze.. to nie dobrze.. do końca lipca to jeszcze cały miesiąc.. dość duze ryzyko przy takich bólach.. zwłaszcza przy pracy po 12h :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry