reklama

Staraczki 2015 : )

Hej dziewczyny u mnie dzisiaj piękne słońce ale żadnych planów wypadowych. Ostatnie dni nauki i trzeba je na maksa wykorzystać :)
Ka miałam czas ze piłam mnóstwo kawy dziennie nic oprócz niej nie piłam. I miałam rozregulowany okres, skurcze, drgania mięśni. Odstawiłam trochę kawę, pije teraz tak 3 dziennie, biorę magnez juz któryś miesiąc i jest dużo lepiej.
Co do urlopów to mój M ma podobnie w zeszłym roku nie pojechał z nami na wakacje co się okazało tydzień przed bo mu szef cofnął urlop. W tym roku miał obiecany tydzień. Mam nadzieje ze nic się nie zmieni a zostało do urlopu troszkę ponad dwa tygodnie.

Olcia gratulacje super wieści .

reklama
Trzymaj sie Olcia! Ale jakby bylo gorzej i coraz bardziej brzuch bolał tona Twoim miejscu nie patrzyłabym na prace.. rozumiem, ze szefowa jest w trudnej sytuacji bo to sezon urlopowy ale niech i ona zrozumie Twoją sytuacje.

Olcia pierwszy trymestr jest ciezki i trzeba jednak bardziej uwazac szczegolnie jak masz bole , praca praca ale no ja bym sie bala ze dla czyjegos interwsumja ryzykuje zyciem upragnionego dziecka

Olcia wspaniale że wam się już udało :-)
I serio tak jak dziewczyny mowią,skoro Cię boli i bierzesz dupka to bez sensu pracować bo ktoś prosi. A jak sie coś stanie (odpukać) to bedziesz miala wyrzuty sumienia. Nie ma ludzi niezastąpionych, wiadomo milo jest sie czuć potrzebnym i docenionym ale absolutnie nie w tym stanie.

hej laski, ja niedawno wstalam, biore sie za obiad, bedzie mintaj zapiekany w sosie smietanowym plus talarki ziemniaczana i surowka
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==
pogoda u nas targiczna​

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry