reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Natka90 nie nakręcaj się. Im będziesz się bardziej stresować tym będzie gorzej i dla Ciebie i dla dziecka. Test który zrobiłaś nie jest z pierwszego moczu więc nie schizuj. Połóż się odpocznij i zrelaksuj się jak możesz no i obserwuj się cały czas.

Natka kochana kciuki...
Brazowe plamienia nie zawsze oznaczaja cos zlego...ja plamilam ponad tydzien na brazowo wlasnie a dzidzia podobno rozwija sie pieknie.

Mnie lekarz wczoraj kazal poczekac az mocz bedzie wygladal jak woda (jak najbardziej rozcienczony ) i zrobic test...ale u Ciebie jest wczesniej sporo niz u mnie pewnie dlatego blady jak nie z pierwszego moczu
Nie mialabys teraz terminu @? Wtedy czasem sa plamienia

Ostatnia edycja:
bylismy na meczu, bo moj gral, wjechalismy tez na waniliowe shake'ki, teraz ogarniamy dom i idziemy na spacerek
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

Natka. Lez spokojnie. Nie mecz sie.

Lux ja na obiad chyba do maca skocze. Bo zanim z moim coś ugotujemy to będzie 9.

Kotek jak test?

Ja mam teraz 2 dni wolnego. Potem wracam na zadupie wielkie (czyt. sklep na koncu swiata) Ale przynajmniej na przeciw mojego R będę ;)

reklama
No no Kotek to testuj jutro!
Cytrynka hehe zadupie wielkie ;) my jutro zamiast onbadu grilla chyba bo dzisiaj ktos blisko robi I mi az slinka cieknie.
Lux niedziela pelna wrazeń widze ;> dopingowalas swojeho mena?
Kasik na czym szalałaś w wesolym miastecZku?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry