reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Hej Dzieczyny:tak:
Natka bd dobrej mysli:tak:wiem, ze się schizuje mimo woli ale postaraj się ksiazeczke dorwać albo jakies podobne zajecie:tak:
Cytrynka zleci nim się obejrzysz:tak:dopiero pamiętam jak na majowke czekałam a tu już ile po:szok:
Dzisiaj koncze wcześniej wiec może uda mi się pojawić:tak:
Do pozniej;-)

Witam :)
A ja susze aktualnie wlosy, bo na 8:00 do pracy (rodacy) :)

Natka bidulko :( bądź dobrej myśli! A moze to plamienie implantacyjne i tak powinno byc? Odpoczywaj duzo i trzymaj sie.

Cytrynka nie patrz duzo na kalendarz to moze nie będzie sie tak wleklo. Doczekasz sie.. jeszcze troszke :)

No no Kotek to testuj jutro!
Cytrynka hehe zadupie wielkie ;) my jutro zamiast onbadu grilla chyba bo dzisiaj ktos blisko robi I mi az slinka cieknie.
Lux niedziela pelna wrazeń widze ;> dopingowalas swojeho mena?
Kasik na czym szalałaś w wesolym miastecZku?

A niestety na niczym szczególnym. Na takim młynie, który caly czas w pozycji siedzącej sie okrecal. Chcialam na cos bardziej drastycznego, ale siostra sie bala a sama bym nie poszla i tak o :p

Witajcie po przerwie. Postaram się chociaż trochę doczytać ale to później. Widzę ze wisze na liście - majdaczku proszę wrzuć mnie do poczekalni bo póki co staranka zawieszone i badamy się. A teraz właśnie czekam na @ co by zacząć wszystko badać.
Ja jeszcze w łóżku. ,zaraz idę budzić przedszkolaka. Miłego dnia kobitki.

witam,2dni mnie niebyło a tu tyle do nardobienia,ale udało się:-)
ollcia,ja bym nie ryzykowała wiec bierz l4 i wypoczywaj
natka,słyszałam ze plamienia tez sa jak zarodek się zagnieżdza i może naczynie uszkodzić wiec lez i dbaj o siebie i fasolke
mało zaglądam bo siostra przyjechala z Niemczech i niemam kiedy zajrzec

Lux to teraz luzik masz.

Jak myślę o mamy przyjezdzie to wydaje mi sie ze to wieki mina do tego czasu. A po jej wyjezdzie pracuje 2tyg i znowu urlop i ja pojade do mamy. I siostra cioteczna juz rozpakowana będzie i będę mogła pomeczyc małego bobo ;)

Kasik ja zawsze wybieram najwieksze hardcory na wesolym miasteczku. I nawet sama na nie chodzę. Bo nikt inny nie lubi albo boja sie bardziej niz ja.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry