Luxuorius
Moderatorka
Ja wczoraj zrobiłam flaki ,tak duzo piszecie ze ciężko sie potem wbić![]()
moj stary bardzo lubi flaki :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja wczoraj zrobiłam flaki ,tak duzo piszecie ze ciężko sie potem wbić![]()
Lux mój to wczoraj zjadl trzy dokladki ,dzieciaki wcinaly jak nigdy i jeszcze mam na dzisiaj takze gotowanie odchodzi ,u nas cieplutko ,ciagle siedze w necie i wyszukuje wycieczkę tylko mój mnie wkurza bo cokolwiek znajdę to jemu nie pasi :-/
Cytrynowa to tak jak ja uwielboam wesole miasteczka i wszystkie ostee karuzele ale juz za rok bedziemy sie krecic![]()
Fajnie bajpierw mama do ciebie pozniej ty do mamy :-)
a ja naczynia wlasnie myje, po obiedzie mam juz posprzatane, kiedy sie wybieracie na wycieczke?
Az sama jestem w szoku a panietam jak dzis jak na poczotku roku do was dolaczyla i myslalam ze sie nigdy niewdroze!! A tu masz! Dosyc ze w ciazy jestem to jeszcze mam takie fajne znajomosci!! Teraz tylko sie spotkac i ogadac "fejs tu fejs "ale Ci leci suwaczek!
Lux pod koniec lipca planuje ale to tez zależy czy mój dostanie wolne ,zmienia pracę i wiesz ciężko bedzie ,jednak mam nadzieje ze sie uda ,no i tez zależne czy mój w koncu zgodzi sie na proponowane miejsce ,bo jak nie ze za daleko ,to za długi lot,to możliwość ataku terrorystycznego ,normalnie juz sił mI brak ...
Lux zalezy co Znajdę to zrobię.
Raczej nie myślę co ma być. Jak zobaczę to wtedy coś wymysle.
Mzawka zaczela padac... ;( a ja bez parasola ;(
Ja niejem flakow. Uważam je za obrzydliwe.
A jaka wycieczka? Odpoczynek czy zwiedzanie?
Karola no tak mi wyszlo z urlopem. Teraz muszę to inaczej rozplanowac. Żeby mi nie wychodziło pod rzad. Tylko z przerwami. Muszę się nad tym zastanowić i we wrzesniu mojej szefowej karteczke dac z przynajmniej 20 dniami rozplanowanymi. Bedzie łatwiej.
No i nastepny urlop to pewnie będzie dopiero w styczniu na święta.