reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
reklama
Witajcie.

Nadrobilam! Uff
Niestety @ przyszła... Następny termin wychodzi na 5 sierpnia . tez używam tej apki ze sklepu play.

Natka ja tez z Ie. W Dublinie jest pełno polskich ginekologow prywatnie. Warto się wybrać. Nie wiem czy wiesz ale jest tez apteka polska wiec być może przepisali by ci cos na podtrzymanie w razie "w" . jak cos to pisz pw. Gratuluje serdecznie 2 kreseczek!

Kami czy wczystko ok? Nie odzywadz się..

Widziałam jeszcze jedno info o fasolce wiec gratuluje dla przyszłej mamy!!!!!

Kotek może te plamienia to faktycznie była @ . mierz temperaturke i działaj!

Witam tez nowa staraczke! Powodzenia i owocnych starań!

Lux szkoda ze nie masz szans na urlop przez wakacje. Może faktycznie jak odpoczniesz od staranek to potem za łapie za 1 razem! I tego ci życzę.

Madzia Ashley jak tam nasze najmłodsze fasolki? Mam nadzieje ze male serduszka pięknie bija!

Claudia a u ciebie jak?

Edyta fuerta podobno piękna! Mój brat był i zachwycony. Powodzenia w namawianiu męża! Czyżby nie lubial latać samolotem?

U nas był ciepły tydzień i korzystalismy na Maxa. Czas się wsiąść za sprzątanie... Na obiad piersi w panierce :)

Co do czytania i pisania u dzieci.. Dużo zależy od dziecka jak i rodziców. Mój jak miał 4,5 roku czytał pojedyncze wyrazy a juz jak miał 5 to czytał płynnie i pisał. Zarówno po polsku , angielsku i początki irlandzkiego... Mały od małego był ciekawski a ja ze siedze w domu mogłam mu poświęcić dużo uwagi. Za to na rowerze na cholerę nie chce jeździć mimo ze ma prawie 8 lat.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry