reklama

Staraczki 2015 : )

Ja prawdopodobnie bede jechala do polskiej ginekolog w mullingar. Duzo ludzi sobie ja chwali.

Narazie to mam gp ustawionego na 13 lipca. Ja sie zreszta uparlam ze do 8 tyg sie na usg nie wybieram. A fo 8 tyg zostawiam wssystko naturze.

reklama
Ale upal:szok:Wentylator chodzi non stop...za obiad trzeba się wziąć a się nie chce, posprzatalam troszkę i mam dość:-D
Cytrynka nie robiłam testu bo w tym mc się zabezpieczaliśmy wiec to nie to:no:w tamtym miesiącu już mi cos zwariowalo jak nigdy( wtedy było bez zabezpieczenia) a teraz widze dalszy ciag:wściekła/y:

Pysia ja mam tapatalk na windowsa w Noki i naprawdę fajnie działa. Na kompie wiecznie byłam do tyłu, a potem na necie w telefonie też było kiepsko. W aplikacji jest ok.

Kami gdzie się zapodziałaś?

witam w ten upalny dzien;-)ledwo idzie wytrzymać,wybrałam się dziś na plaże posiedzieć chociaż pod drzewkiem,mąż latał za małym a ja pełny relax,teraz leżakuje w domciu i niemoge syna zwołac żeby przyszedł do domu bo lata po podwórku a plecy ma czerwone wiec już widze co to będzie wieczorem:baffled:
obiadu dziś nierobie bo mam lenia:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry