Lilolo
Fanka BB :)
Hej dziewczyny!
My niedawno dotarliśmy do domu. Urlop nam się skrocil, ale niestety wczoraj popołudniu dostałam dziwnych skurczy i na gwałt szukałam na miejscu gina, który by mnie przyjął. Okazało sie, ze skrócila mi się szyjka- fuck! I dostałam infekcji stąd te skurcze. Przepisał globulki i tabletki do lykania i kazał wracać do domu bym sobie gorszych szkód nie narobila bo takie upały są szkodliwe dla ciężarnych. W taka pogodę ponoć najwięcej jest poronien i przedwczesnych porodow. Jestem lżejsza o 250zł ale i spokojniejsza bo miałam usg.
Muszę trochę odpocząć i potem napiszę wiecej.
Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka
My niedawno dotarliśmy do domu. Urlop nam się skrocil, ale niestety wczoraj popołudniu dostałam dziwnych skurczy i na gwałt szukałam na miejscu gina, który by mnie przyjął. Okazało sie, ze skrócila mi się szyjka- fuck! I dostałam infekcji stąd te skurcze. Przepisał globulki i tabletki do lykania i kazał wracać do domu bym sobie gorszych szkód nie narobila bo takie upały są szkodliwe dla ciężarnych. W taka pogodę ponoć najwięcej jest poronien i przedwczesnych porodow. Jestem lżejsza o 250zł ale i spokojniejsza bo miałam usg.
Muszę trochę odpocząć i potem napiszę wiecej.
Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka
znalazlam fajnego i bylam miesiąc temu się u niego badac ale powiedział, ze nie ma zadnych nieprawidlowosci, jajniki w pozadku, bez torbieli wiec madrzejsza nie jestem
wybieram się do niego na cytologie jeszcze ale 3 tyg urlopu miał a teraz nie mogę się @ doczekać żeby isc
maly czy duzy - obojętne byle basen