reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Nie to ja wieczorkiem laduje na noc bo mam zazwyczaj 40 lub mnoej % a teeaz moj oddal telefon do reklamacji i jakas gre ma u mnie i szybko sie rozladowywuje :-/

To takie male urzadzonko do ladowania baterii gdy nie masz pradu. Wyglada jak pendrive i oddaje swoja energię żeby telefon nieumarl. ;) oczywiscie potem trzeba go tez naladowac.

Ja niestety gram. Mam duzo apek no i ten super hiper wyswietlacz (ktory nie robi mi różnicy przy porowananiu z innym niby gorszym) zra mi baterie

Powiadomienia musiałam wyłączyć, bo mi w pracy za często migały:) kurcze ja mam Power bank i jeszcze ani razu z niego nie korzystałam. Cytrynowa dobrze, że mi o nim przypomniałaś, bo nie mam w domu ładowarki do laptopa i weekendu mi nie wytrzymuje. Spróbuję. Telefon zawsze muszę podłączyć na noc, a jak dużo rozmawiam to i w dzień doładowuję i to mam wrażenie że im nowszy model tym jest z tym gorzej.

O ja mam akurat nowy telefon kupiony tydzień temu i bateria trzyma mi 2dni przy moim dość intensywnym użytkowaniu. Nie włączyłam powiadomień ale wyłączam wifi lub transmisje danych jak nie korzystam z neta :))

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

reklama
Hej:tak:
Jestem zielona jeśli chodzi o net w telefonie, apki itp.:-Djestem niepostepowa:no:nie lubie dotykowcow a z neta korzystam tylko w domku:zawstydzona/y:
@ chyba pomalu zaczyna pukac do mych wrot ale to dobrze tylko szkoda, ze spozniona:wściekła/y:
Kolejny mc bd musiala poczekać z ciaza bo W nie zalatwil mi ubezpieczenia u siebie...:sorry:
Znosnego dnia:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry