reklama

Staraczki 2015 : )

Xkarola ale. Ma. Racje nie chce Cię straszyć ale wysokie ciśnienie w ciąży jest bardzo. Niebezpieczne bo może nawet doprowadzić. Do. Nie dotlenienie dziecka dostaniesz tabletki na obniżenie ciśnienia i będzie dobrze ja bym nie czekala kochana

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Monia fajnie ze nie jestem sama:-p
Kami ja tez nie oglądam seriali, czasem cos sporadycznie mi się spodoba a jak jestem sama to nie wlaczam wogole tv a tableta nie posiadamy:no::tak:kiedys dużo książek czytałam a teraz jakos przestalam:zawstydzona/y:
Za to jestem na topie jeśli chodzi o bajki:-Dw gry planszowe tez często gram z Agatka;-)lubie tez na kompie zagrac czasem w gry typu ukryte obiekty, takie na myslenie:tak:
Mi w ciąży szkodzilo goraco:-(Do mnie przylazła @ale wyjątkowo bolesna i chyba za tamten miesiąc odbija...

Siedzę właśnie na placu zabaw :) ale gorąco [emoji295] [emoji295] [emoji295]

Xkarola,

A często masz takie ciśnienie? Moje utrzymuje się na poziomie 110/70 ale puls mam powyżej 120. Zbytnio tego nie odczuwam bo bez ciąży jest bardzo podobnu. Ale ostatnio odczuwam takie jakby nieregularne uderzenia serducha. Jak wróci mój gin to z nim o tym pogadam.

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

Co kilka dni mi skacze :-( niewoem od czego ale czasem leze i nagle czuje jak mi serce kołocze :-( i to od jakis 2 tyg. Musze sie zaopatrzyc w aparat do cisnienia bo ciagle babci podbieram :-( a co myslicie o cisnieniomierzu na nadgarstek??

Wg mnie nie mierzą dobrze tak samo mówiła mi doktorka i kupiłam ten naramienny. Taki właśnie polecam:-)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry