reklama

Staraczki 2015 : )

Hej Dziewczyny:) Dawno mnie tu nie było-tak jakoś wyszło.Przepraszam,nawet nie doczytam co pisałyście bo za dużo chyba:)

Więc po tylu miesiącach starań,poszałam do kolejnego lekarza ,który na dzien dobry powiedział mi,że z taka prolaktyna nie zajdę w ciąże,więc nawet nie liczyłam na ten miesiąc ,ze się udało,@ spozniała mi sie dzień i na odczepnego zrobiłam w sobotę wieczorem test i wyszła niby jakas kreska blada ale nawet widoczna,pomyslalam ze wadliwy rano zrobilam kolejny i druga krecha juz bardzo widoczna:)więc wkońcu się udało:)

gratuluję, bardzo sie ciesze :-)

reklama
10 marca.Ale boje sie wybiegać w przyszłość bo jedno poroniłam,i wiecie co?zaszłam w tym samym miesiacu co wtedy,tez miałam termin na marzec,tylko na końcówkę marca,bo okres sie przez tez dwa lata przesunął:)

a pijesz na noc ?

Tak. Chociaż juz wieczorem staram się mniej. Ale herbatke zawsze wieczorem pije. Meliske albo mietke. Albo inne cudo (mam ponad 20 rodzajow herbat w domu).

10 marca.Ale boje sie wybiegać w przyszłość bo jedno poroniłam,i wiecie co?zaszłam w tym samym miesiacu co wtedy,tez miałam termin na marzec,tylko na końcówkę marca,bo okres sie przez tez dwa lata przesunął:)

Teraz będzie dobrze. Nie ma wyjscia ;)

Cos mi wyskoczyla na dolnej powiece. Od strony oczka. Boli. Spuchniete. I wyglafam jakbym dostała piąchą w nie... Buuu ;(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry