reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Wlasnie scholla nie kupiłam bo przyzylowalam kasy a sa 2 rodzaje tych na pekajace:tak:kupilam na razie na bazie naturalnych skladnikow i nic:wściekła/y:Lux a Ty tez scholla używasz?
Cytrynko niestety teraz lipa ze skarpetami, w pr stopy mi się mecza bo mam w zakrytych butach, poca się ale nie ma innej rady - taki wymog:-(

Kurcze no to może się na tego scholla na razie skusze, nie znosze moich stop w lato:no:te piety, haluksy na dodatek i żadne buty nie sa dobre bo podbicie wysokie jeszcze:no:juz kolejny rok chodze w takich silikonowych i takie sa najlepsze:tak:a na chłodniejsze dni tylko buty sportowe...
Lux a mialas robiony ten kremik w aptece czy to ich apteczna pozycja do kupienia?

Cytrynka to zrob fotke:tak:faktycznie może sprobuje a jak nie da rady to skocze do apteki:tak:z roku na rok coraz gorzej:wściekła/y:
Cora o Dore się upomina, postaram się zajrzeć przed pr jeszcze a jak nie to wieczorkiem:tak:slonko zaszlo wiec jest nadzieja na chłodniejszy dzien:tak:

reklama
Hej dziewczyny ;)

U mnie cala noc lalo i ogolnie pogoda sie popsula dzieki bogu. .

Wogole sie nie wyspalam co 2h sie budzilam do wc ; (.

A na ranem mnie mala awaria akwarium obudzila. Lampa sie przepalila i wydawala bardzo nieznosne dzwieki ;/

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry