• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Teraz już mam 28 st:sorry:mieszkam na ostatnim piętrze i nie ma strychu tylko dość cienki dach dlatego taki gorąc...zasłaniam corce roleta okno jak zaczyna w południe slonce swieci to jeszcze u niej jest znosnie:tak:ale w salonie mam tylko duże okno balkonowe i mam tylko firanki...rolety tylko na zamówienie i to dość duzy koszt bo okno duże, podwojne i ma niestandardowe wymiary:no:jak bd w ciąży to trzeba bd już kupic bo dla maleńkiej Agatki to był koszmar...

To u mnie w domu nie ma tez tragedii ale dość duszno. Zas w pracy sie wychladzam ze az czasami marzne :p a nie mamy klimy tylko poradnia umiejscowiona jest w podpiwniczeniu i jest duzo chłodniej a w zime wręcz bardzo zimno mimo ogrzewania.

Kasik Agatka już w miare:tak:pokasluje troszkę i czasem jakiś flek z nosa wyskoczy ale bez tragedii:tak:antybiotyk pomogl bo odpowiednio szybko był podany:tak:
Cytrynko sąsiedzi którzy maja okna od drugiej strony nie maja takiej tragedii bo im z rana swieci słonko, marze o choć chwilowym spadku temperatury:sorry:
Lux klime mam w pr i się wychodzić potem do domu nie chce, jedyny minus ze potem gardlo lubi zaciagac:-(

reklama
Ja nie mam klimy w pracy i mam chyba 8667755 stopni ;-) u mnie rewolucję trwały 2 dni a teraz od 5 dni jest przeciwieństwo a bruch mam tak wzdety ze wygladam jak w ciazy.:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry