reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Hehehe Lux nie pilnujesz pewnie tak teraz już @?:-pczas zasuwa jak nie wiem co:szok:
Kasik jedyne co mnie martwi to ze jak wroci do przedszkola czy ten wirus jeszcze tam nie bd latal:-(
Macie Dziewczyny jakies domowe sposoby na suche i popękane piety?kremy nie pomagają chociaż wiadomo, ze wszystkich nie probowalam:no:skarpetki zluszczajace sobie zafundowałam ale prędzej skora na tylku by mi się zluszczyla niż ta na stopach:sorry:

Ja z pękającymi piętami akurat problemow nie miewam ale teściowa zamawiala ode mnie z fm group taki krem do stóp i byla zadowolona.

Ostatnia edycja:
Kacha mi po zimie pekaja i wtedy kupuje drozsze mocne kremy do stop i smaruje, smaruje i smaruje, a i mam tez twarde stopy, tez kremy pomagaja plus wcieranie oleju jadalnego

mi zawsze zatrzymuje się dużo wody przed @ a teraz tak nie było, albo przez te rewolucje dużo schudłam i nie zauwazyłam zmian na ciele. A to małpa mnie zaskoczyła :-) ale i tak się ciesze, bo jak miała przyjść to dobrze, że przyszła o czasie, a nie znowu kazala na siebie czekać 2 tygodnie..

Dzien dobry:-)
u nas tez popadało ale duchota niesamowita,bylam w sklepie po chlebuś to myślałam ze niedojdę tak mi było słabo-po prostu niema czym oddychać,teraz leżakuje wiatraki uruchomione,syn oglada bajki to mam spokój

Julka tulam mocno,moze jak zbadasz owu tak jak pisałaś to pomoze wtedy się uda tak jak w moim przypadku:tak:

reklama
Hehehe Lux nie pilnujesz pewnie tak teraz już @?:-pczas zasuwa jak nie wiem co:szok:
Kasik jedyne co mnie martwi to ze jak wroci do przedszkola czy ten wirus jeszcze tam nie bd latal:-(
Macie Dziewczyny jakies domowe sposoby na suche i popękane piety?kremy nie pomagają chociaż wiadomo, ze wszystkich nie probowalam:no:skarpetki zluszczajace sobie zafundowałam ale prędzej skora na tylku by mi się zluszczyla niż ta na stopach:sorry:

Ja uzywam z schola kremu na pekajace piety. Kolo 10 funtow w promocji. Ale regularne stosowanie dziala cuda.
Możesz tez wcierac olej np kokosowy i na to bawelniane stopki na noc. Tylko nie wiem czy przy tych upalach dasz rade.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry