reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Witam we wtorkowy, upalny poranek :) wczoraj juz nie mialam szansy wejsc.. za duzy zamęt w pracy.

Doczytalam, ze mamy nową zafasolkowana - Ona serdeczne gratulacje :)

Gaga nie dziwie Ci sie wcale, ze zrezygnowałas z pracy.. kucharka jeszcze bez pomocy to bardzo duża odpowiedzialnosc.. a jakby cos nie wyszlo czy komus nie smakowalo to Ty bys za to bekla.. dobrze zrobiłas :)

Natka oczywiście i ja solidaryzuje sie jajnikowo i popieram Twoja złość i nie ulegaj prędko, niech odczuje na własnej skórze jak to jest fajnie jak sie do niego nie odzywasz, zeby następnym razem umiał sie zachować przy koledze!

Luxi pytałas o moją @ - termin mam na jutro i wszystko wskazuje na to, ze raczej sie dzis bądź jutro pojawi. Juz sie wkladkowo zabezpieczylam w razie w.

Cytrynka jak Twoje oko?

Wogole to czesc u nas dalej upal ale w nocy bylo chlodniej chociaz.
Ona gratuluje bo jiewiem czy pisalam ale jestem u rodzicow i duzo czytam malo pisze bo sie wkurzaja ze ciagle telefon blisko brzucha i serducha trzymam :-/

Witajcie ;-) natka niestety faceci najpierw mówią, a potem myślą..taka ich natura. Oczywiście nie powinien tak mówić, ale myślę, że nawet nie zdawał sobie sprawy ze swoich słów. u mnie @ się na dobre rozkręciła.

reklama
Hej Dziewczyny:tak:
Kasik może akurat tylko Cie oszuka i nie przyjdzie?
Zapowiadali burze i gdzie te burze ja się pytam?
Slonce już jak oszalale grzeje:wściekła/y:pije kawe i wcinam czekolade nussbeiserr:-D
Rowno za miesiąc bd slubowac:szok:ale zlecalo:szok:zaczynam mieć stresa:zawstydzona/y:
Natka jak dzisiejsze nastroje?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry