reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
A białe złoto może być?

Lux ja nie pisalam ze nie jeczmien. Tylko ktoś napisał ze przy jęczmieniu nie sinieje. A ja mam sine. Ale jak w googlach poszukalam jak jeczmien wyglada to chyba jednak to

Kasik jak bylam w ciąży to tez miałam objawy jak na okres z ta roznica tylko, ze cycole chciały odpaść tak bolaly:-pBierzemy cywilny slub:tak:w sumie nie ma az tak dużo do ogarniecia:no:za 2 tyg idziemy omowic menu i to w zasadzie bd tyle:tak:mysle nad kwiatkiem ale sama nie wiem co?najchetniej wzielabym malutki bukiecik z polnych kwiatow:-p
Cytrynka czasem jak oko przewieje to lubi się cos przyplatac:wściekła/y:

hej:)

Natka,ale ważne ,że mąż zrozumiał swój błąd i chodzi i przeprasza,ale masz racje tak łatwo się nie daj:)

cytrynowa a moze po prostu cos Cie ugryzło?

Kasik jak bylam w ciąży to tez miałam objawy jak na okres z ta roznica tylko, ze cycole chciały odpaść tak bolaly:-pBierzemy cywilny slub:tak:w sumie nie ma az tak dużo do ogarniecia:no:za 2 tyg idziemy omowic menu i to w zasadzie bd tyle:tak:mysle nad kwiatkiem ale sama nie wiem co?najchetniej wzielabym malutki bukiecik z polnych kwiatow:-p
Cytrynka czasem jak oko przewieje to lubi się cos przyplatac:wściekła/y:

Ja mam nabrzmiale cyce i bola przy dotyku.. jedyne co mnie zaskakuje to brak syfow na twarzy jak na razie,a to przewaznie pierwszy moj objaw.
Duze wesele?:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry