reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Lux my tylko cywilny bierzemy:tak:powiem Ci, ze dopiero mowilam, ze tyle czasu przed nami a tu zlecialo:tak:dla nas to wyjatkowa data:tak:minelo nam w tym roku 10 lat, a Agatka bd z nami na przyjęciu obchodzila swoje 5 latek:tak:Kasik sukienki jeszcze nie mam u siebie ale jak bd miała to się pochwale:tak:kumpela ma gust podobny do mojego wiec mi się podoba:tak:musze jeszcze tylko pocwiczyc fryzure na slub bo 3 lata temu się czesałam w taka fryzure:-Dpowiem szczerze, ze nie wiem jak przezyje to bycie w centrum uwagi:szok:

Dasz rade! Tez sie tego obawialam a nie bylo tak zle.. bardzo milo wspominam :) a u mnie na weselu bylo ponad 150 ludzi plus kamera, fotograf te sprawy, więc wiem o czym mowie :D

Kasik ale mialas jaja:-D150 osob:szok:my nie bd mieć orkiestry ani fofografa:no:poprosilismy gości żeby zabrali aparaty i cykali foty:tak:potem wybierzemy najladniejsze i zrobimy dla każdego mini albumik w ramach podziękowania za przybycie z podpisem kto dane zdiecie zrobil;-)
Lux my akurat bierzemy weselne menu:tak:a niech się najedzą, popija i potancuja( muzyke nam puszcza):-D

Będzie przy mnie moja kumpela od lat - planuje jej kupic drobiazg w ramach podziękowania, która wspiera mnie od 20 lat tylko nie wiem co się daje?Podpowiedzcie cos...

Kasik ale mialas jaja:-D150 osob:szok:my nie bd mieć orkiestry ani fofografa:no:poprosilismy gości żeby zabrali aparaty i cykali foty:tak:potem wybierzemy najladniejsze i zrobimy dla każdego mini albumik w ramach podziękowania za przybycie z podpisem kto dane zdiecie zrobil;-)
Lux my akurat bierzemy weselne menu:tak:a niech się najedzą, popija i potancuja( muzyke nam puszcza):-D

Jaja jak berety, smiejemy sie z tego do tej pory i oczywiście M uwaza, ze to moja wina, bo chcialam wszystko szybko pozalatwiac :p
Świetny pomysl z tym albumem :)

Będzie przy mnie moja kumpela od lat - planuje jej kupic drobiazg w ramach podziękowania, która wspiera mnie od 20 lat tylko nie wiem co się daje?Podpowiedzcie cos...

Ja dla świadków zamawialam z allegro takie statuetki z podziekowaniami. Moze cos w tym stylu? Albo jakies slodycze w koszu ? Albo jakies Wasze wspólne zdjęcie z napisanymi podziękowaniami? Nie mam więcej pomysłów :)

witam
co do ślubów to ja chciałam sam cywilny i miałam a potem się tesciowa wluliła i matka ze kościelny mieli pomoc i wyszło ze musieliśmy potem finansowo poradzić sobie sami,imprezka była na jakie dobre 50os. mały miał pół roku wiec lekko niebyło z kasą..tym bardziej że tylko M pracował

natka faceta trzeba krótko-ja z moim tez mam jazdy i tez mi niepomaga czasami mam wrazenie ze robi wszystko zebym miała pod górke,i chyba tez zastosuje "ciche dni" może się ogarnie chociaż minimalnie.Ja to jestem ostatnio tak nerwowa ze powinnam wyjechać do Spa na dłuższy okres:-):-)
a co do twojego ze ciąża to wymówka to powinien sobie zdawać sprawę ze początki sa dla nas najgorsze,jestesmy słabsze,zmęczone,do tego np.męczą nas mdłości czy wymioty

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry