Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lux my tylko cywilny bierzemypowiem Ci, ze dopiero mowilam, ze tyle czasu przed nami a tu zlecialo
dla nas to wyjatkowa data
minelo nam w tym roku 10 lat, a Agatka bd z nami na przyjęciu obchodzila swoje 5 latek
Kasik sukienki jeszcze nie mam u siebie ale jak bd miała to się pochwale
kumpela ma gust podobny do mojego wiec mi się podoba
musze jeszcze tylko pocwiczyc fryzure na slub bo 3 lata temu się czesałam w taka fryzure
powiem szczerze, ze nie wiem jak przezyje to bycie w centrum uwagi
![]()
a u nas mialo byc wesele, ale stwierdzilismy, ze najpierw cywilny i skromny obiad i o dziwo rodzice sie zgodzili, a tak nalegali na koscielny z weselem...takze git
150 osob
my nie bd mieć orkiestry ani fofografa
poprosilismy gości żeby zabrali aparaty i cykali foty
potem wybierzemy najladniejsze i zrobimy dla każdego mini albumik w ramach podziękowania za przybycie z podpisem kto dane zdiecie zrobil;-)
a niech się najedzą, popija i potancuja( muzyke nam puszcza)
Kasik ale mialas jaja150 osob
my nie bd mieć orkiestry ani fofografa
poprosilismy gości żeby zabrali aparaty i cykali foty
potem wybierzemy najladniejsze i zrobimy dla każdego mini albumik w ramach podziękowania za przybycie z podpisem kto dane zdiecie zrobil;-)
Lux my akurat bierzemy weselne menua niech się najedzą, popija i potancuja( muzyke nam puszcza)
![]()
Będzie przy mnie moja kumpela od lat - planuje jej kupic drobiazg w ramach podziękowania, która wspiera mnie od 20 lat tylko nie wiem co się daje?Podpowiedzcie cos...