reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
XKarola mow gdzie i lecimy ;)

Kachaa87 z kwiatami wczoraj z pracy wrocil. Burklam dziekuje ale i tak mi mega serce zmiekczyl.

Ona1227 jeszcze nie maz [emoji14] za rok slub ;)

moni88 ja mu powiedzialam ze moze moje cialo wziasc na kilka dni i wtedy sobie pogadamy czy z ciazy robie sobie wymowke.

My wesele w przyszlym roku. Konkordatowy bierzemy zeby dwa razy nie latac xd. Rodzice nam pomagaja ale to sie tez okaze jak wyjdzie w praniu. Jakies 80 osob bedzie ;)

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Kasik no to nietypowa sytuacja ;) Ale ważne że dalo się to załatwić bez większych problemów.

Kacha małe wesele to dasz rade. Na spokojnie ;)

Lux może zauwazaja postep i cieszą się ze wogole myślicie o jakimś kroku w przod?

Kacha ten prezent to zazwyczaj daje sie jakieś kosze prezentowe i pamiatke w formie kubka czy ramki z podziekowaniami. Ale może warto zrobic taki album od poczatku znajomosci? I zostawić trochę miejsca na kolejne lata?

Monii no to nie fajnie. Najpierw się do pomocy lgna i nalegaja a potem nic.

Witam :-)
u mnie dzis 15 dc temp rosnie wiec owu pewnie jutro lub w czwartek, póki co działamy.3
Zakupiłam sobie nowe okularki i meble do sypialni juz nie mogę sie doczekać kiedy będzie można odebrać :-)

XKarola mow gdzie i lecimy ;)

Kachaa87 z kwiatami wczoraj z pracy wrocil. Burklam dziekuje ale i tak mi mega serce zmiekczyl.

Ona1227 jeszcze nie maz [emoji14] za rok slub ;)

moni88 ja mu powiedzialam ze moze moje cialo wziasc na kilka dni i wtedy sobie pogadamy czy z ciazy robie sobie wymowke.

My wesele w przyszlym roku. Konkordatowy bierzemy zeby dwa razy nie latac xd. Rodzice nam pomagaja ale to sie tez okaze jak wyjdzie w praniu. Jakies 80 osob bedzie ;)

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Gest z prezentem zawsze zmiekcza :) dobrze ze sie stara.

Cytrynka no na szczęście nie bylo problemów z odkreceniem tego :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry