reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Kachaa będzie dobrze, bukiecik ja sama poszlam do kwiaciarni i sobie wybralam poszczegolne kwiatki,bron Boże nie mow ze ślubny bo Ci więcej policzą. Jak przeglądalam katalog to beznadziejne, a kasa kosmiczna.
Kacha mnie wysypalo normalnie :-p za to teraz mi sie cera troche poprawila.
Lux ja tez uwazam ze lepiej najpierw cywilny. Ja wyboru nie mialam bo moj juz mial koscielny, ale jakby byl "czysty" to bym tak wlasnie chciała. Niby sie kocha ale ludziom czasami odbija palma po ślubie.

Monia a Ty jak sie czujesz apropo?

super,poranne mdłości ustapiły wiec jestem zadowolona-jedyne co mnie męczy to te upały bo jest mi wtedy słabo i siedze w domu-wiec chyba wakacje odpadną nam w tym roku,bo niedam rady nigdzie jechać:-( a tak poza bolącymi cyckami i tym ze ciągle jesem głodna,i mam dziwny posmak w ustach niemam zadnych objawów:-)

Kasik no to nietypowa sytuacja ;) Ale ważne że dalo się to załatwić bez większych problemów.

Kacha małe wesele to dasz rade. Na spokojnie ;)

Lux może zauwazaja postep i cieszą się ze wogole myślicie o jakimś kroku w przod?

Kacha ten prezent to zazwyczaj daje sie jakieś kosze prezentowe i pamiatke w formie kubka czy ramki z podziekowaniami. Ale może warto zrobic taki album od poczatku znajomosci? I zostawić trochę miejsca na kolejne lata?

Monii no to nie fajnie. Najpierw się do pomocy lgna i nalegaja a potem nic.

moja kolezanka na weselu robiła takie nie wiem dokładnie z czego to było ale wyglądało jak czekoladka z bombonierki tylko złota i tam były podziękowania ich imiona i data ślubu-goście byli zachwyceni bo zawsze to jakas pamiątka szkoda ze miała wesele rok po mnie bo tez bym takie coś zrobiła

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry