reklama

Staraczki 2015 : )

ooo widze kalafior rządzi,u mnie właśnie ogórkowa się kończy gotować ,później kurczak,ziemniaki i kalafior:)

Dziewczyny czy Wy na początku ciąży też byłyście takie płaczki?mi to nie trzeba dużo żeby popłakać.

Ja po ślubie kościelnym juz 2,5roku i tez mieliśmy 150 osób,w dodatku slub bralismy zimą i to w Sylwestra:)

reklama
My mamy date na 6 sierpnia 2016. Wiekosc rzeczy juz zalatwiona ;) Sala, kapela, kosciol ;) My chcemy miec zalatwione wszystko z wyprzedzeniem i miec z glowy :)

Strojenie sali, upominki dla gosci, rodzicow i swiatkow, zaproszenia i inne artystyczne *******ki to ja bede sama robic ;))

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

ooo widze kalafior rządzi,u mnie właśnie ogórkowa się kończy gotować ,później kurczak,ziemniaki i kalafior:)

Dziewczyny czy Wy na początku ciąży też byłyście takie płaczki?mi to nie trzeba dużo żeby popłakać.

Ja po ślubie kościelnym juz 2,5roku i tez mieliśmy 150 osób,w dodatku slub bralismy zimą i to w Sylwestra:)

ja mialam humorki :-)

My mamy date na 6 sierpnia 2016. Wiekosc rzeczy juz zalatwiona ;) Sala, kapela, kosciol ;) My chcemy miec zalatwione wszystko z wyprzedzeniem i miec z glowy :)

Strojenie sali, upominki dla gosci, rodzicow i swiatkow, zaproszenia i inne artystyczne *******ki to ja bede sama robic ;))

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

widze masz taki zapal do robienia ozdob jak ja, ja lubie dom dekorowac swiecami na talerzykach plus kamienie kolorowe :-)

6 czerwca tego roku właśnie mój szwagier miał ślub:)u ans żeby miec fajny zespól,kamerzyste czy fotografa to rok wcześniej czasami za mało na rezerwacje,my rezerwowaliśmy prawie 1,5 roku przed.

cyrki:)

Dziewczyny mam jeszcze pytanie,od jakiego czasu raz na jakis czas mnie "tam" tak zaswedzi. mam nadzieje ze to nic powaznego?:(

Ostatnia edycja:
U nas też co najmniej an 2 lata przed trzeba sale i orkiestre rezerwować.

Mnie w ostatnim czasie też się często zdarzało popłakiwać mimo, że w ciąży (chyba) nie jestem :P

reklama
Dziewczyny mam jeszcze pytanie,od jakiego czasu raz na jakis czas mnie "tam" tak zaswedzi. mam nadzieje ze to nic powaznego?:(

no Ty sie nie smiej bo tak juz sie dzieje w tych duzych miastach,kiedys w wiadomosciach slyszalam:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry