reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Kasik przyjecie : 18 dorosłych i 7 dzieciakow - nie mielismy za wiele osob do zaproszenia, prawie wszyscy goście to przyjaciele i bliscy znajomi:tak:Sukienke mi pożyczy kumpela, jest piekna i bardzo się ciesze ale wiem, ze bd gadanie ze taka sukienka nie jest odpowiednia bo mam dziecko i cywilny biore:-(

Kasik przyjecie : 18 dorosłych i 7 dzieciakow - nie mielismy za wiele osob do zaproszenia, prawie wszyscy goście to przyjaciele i bliscy znajomi:tak:Sukienke mi pożyczy kumpela, jest piekna i bardzo się ciesze ale wiem, ze bd gadanie ze taka sukienka nie jest odpowiednia bo mam dziecko i cywilny biore:-(

Nie przejmuj sie gadaniem.. jeszcze się taki nie narodzil co by wszystkim dogodzil. To ma byc Wasz dzien i ma wyglądac tak jak Wy sobie to wyobrażacie. Czyli kameralne przyjecie tez fajnir :) najważniejsze, żebyście sie dobrze czuli, bo to jeden z najważniejszych dni w Waszym zyciu! Pochwal sie sukieneczka :)

A hehe :D jestesmy jedną z nielicznych par w pl ktora brala pierwszy slub kościelny a drugi cywilny.

Do ślubu kościelnego potrzebne jest takie specjalne zaświadczenie z urzędu stanu cywilnego o braku przeciwskazan do zawarcia malzenstwa. to zaświadczenie ważne jest przez 3 miesiące.. przez moj pospiech okazalo sie, ze stracilo waznosc na dwa dni przed slubem. Ksiadz 3 dni po slubie do nas zadzwonil i powiedzial, ze zwiąZani jestesmy tylko koscielnie i ostatecznie okazalo sie, ze jeszcze cywilny musielismy w nastepna sobote brać :D

Ostatnia edycja:
reklama
Lux my tylko cywilny bierzemy:tak:powiem Ci, ze dopiero mowilam, ze tyle czasu przed nami a tu zlecialo:tak:dla nas to wyjatkowa data:tak:minelo nam w tym roku 10 lat, a Agatka bd z nami na przyjęciu obchodzila swoje 5 latek:tak:Kasik sukienki jeszcze nie mam u siebie ale jak bd miała to się pochwale:tak:kumpela ma gust podobny do mojego wiec mi się podoba:tak:musze jeszcze tylko pocwiczyc fryzure na slub bo 3 lata temu się czesałam w taka fryzure:-Dpowiem szczerze, ze nie wiem jak przezyje to bycie w centrum uwagi:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry