reklama

Staraczki 2015 : )

Ewix szkoda, ze @ przylazla.. tulam :* oby przy najbliższej okazji Wasze starania okazaly sie owocne :)

A ja jestrm z mamą na SORze czekamy na lekarza. Mamie cos w plecach przeskoczyło, ze ledwo chodzi i oddychać nie moze :/

Kamka jak Ci nie przejdzie to proponowalabym Ci pojechać lepiej. Będziesz sie pewniej czuc..

Cytrynko tort rewelacyjny!

reklama
Udalo mi się zajrzeć Kochane:tak:
Musialam się wykapac bo lepiłam się nieziemsko po pr :szok:
Kasik zmienili calkiem menu - jedzenia tez jest mniej niż w pierwotnej wersji i za ta sama kwote ale mam nadzieje, ze wszyscy pojedzą...jak z mama?
Lux nie zazdroszczę tesciowej:no:niektorzy zazdroszczą dlatego tak gadaja...moja mama tak lubiala i ukrocilam to:tak:czasem się ciesze, ze nie mam teściowej tylko czasem mi zal jak pomysle, ze moglaby być fajna:tak:
Cytrynko zdolna jesteś:tak:
Dzisiaj zrobiliśmy Agaciolkowi przedwczesne urodzinki - zadowolona jak nie wiem:tak:
Aaa i dzisiaj nasi znajomi dowiedzieli się, ze bd mieli coreczke:tak:a wrozylam im synusia:-p

Czekamy na wynik tomografii.. ponad godzine.. ale ile tu ludzi o_O i z wypadku i prywatnie, dzieci, starsi..

Kachaa to ja na Twoim miejscu kłóciłabym sie o cenę.. jakim prawem tyle samo płacić za duzo mniej jedzenia. Chociaż jak nie masz umowy to chyba nic bys nie zdzialala :(

Mama juz pojechala z tata do domu. Żadnych zmian nie stwierdzili . Podejrzenie zapalenia nerwów ledzwiowych. Przepisali jakąś masc i dali skierowanie na jakieś badanie.

Ale ja nadal na SORze tym razem z mężem. Strasznie kciuk mu spuchl :/ co za dzień :(

reklama
Moja nie byla wolna ale od tygodnia nareszcie wolne po poludnie ktore spędzam na izbie przyjec.. zaje.biscie :/ M jeszcze nawet nie zostal zbadany. Czekamy. Aktualnie skoczylam do biedry obok szpitala na male zakupy..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry