reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
one by najchetniej jadly jaja, kotlety, rosol i placki ziemniaczane, no i parowki i chleb z serem z mikrofali, no i kochaja frytki, ogolnie to zla jestem na ich rodzicow, bo nie walcza by je jakos zmotywowac do jedzenia innych rzeczy a one przecez potrzebuja warzyw itp, a nie dla swietego spokoju zrobic frytki i miec je gdzies, ta srednia Pati to juz konkretnie wybrzydza i az dziw, ze to dziecko chodzi i oddycha

Witam :)
Wczoraj na IP spędziłam prawie 6h :/ o zgrozo..

Kachaa lekarz stwierdził ze Go jakis owad uchlal i podał mu kroplówkę przeciwbolową i odczulającą.

Ja na obiad wybieram sie do teściowej na imieniny :)

Lux współczuję Ci.. z tymi niejadkami tez podzyjesz :/

Witam :)
Wczoraj na IP spędziłam prawie 6h :/ o zgrozo..

Kachaa lekarz stwierdził ze Go jakis owad uchlal i podał mu kroplówkę przeciwbolową i odczulającą.

Ja na obiad wybieram sie do teściowej na imieniny :)

Lux współczuję Ci.. z tymi niejadkami tez podzyjesz :/

moj Tomek mowi, zrob to co nam robisz, a jak nie zjedza to bd glodne i same przyjda, no niby dobry pomysl, ale potem co kanapaki mam im zrobic?

Kasik ja tam zaczelam pracowac rok temu w pazdzierniku i mimo iz juz prawie rok je bawie, to nie moge wyjsc z podziwu, jak mozna przy obiedzie wymyslac! ona nie gotuje, one w ciagu roku szkolnego jedza w szkole i z reguly wracaja glodne, bo nie bylo tego co lubia, omg i potem ja musze im kombinowac jakis obiad a przy jej pustej lodowce to trudne

reklama
Luxi i Ty im jeszcze zakupy robisz?

A ja jednak obiad musze zrobić, bo mame tak plecy bolą ze nie da rady do teściowej sie wybrac, bo tez na obiad moi rodzice sa proszeni. Wyjelam piersi z kuraka mam nadzieję, ze się szybko odmroza. Ziemniaki i surówka jakas i obiad będzie gotowy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry