• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

Kasik uchowaj Boze, zebym ja im zakupy robila, ale jak mam popoludniowke to przywoze swoje jedzenie na kolacje, bo uwaga-moze nie uwierzycie, ale ona na chleb kupuje spady dla psow, czyli takie marketowe resztki wedlin i serow..... i jeszcze sie tym chwali, sorry, to nie dla mnie...
kasik moze wloz fileta do mikrofali na rozmrazanie a potem do cieplej wody, to raz dwa pojdzie

reklama
Kasik uchowaj Boze, zebym ja im zakupy robila, ale jak mam popoludniowke to przywoze swoje jedzenie na kolacje, bo uwaga-moze nie uwierzycie, ale ona na chleb kupuje spady dla psow, czyli takie marketowe resztki wedlin i serow..... i jeszcze sie tym chwali, sorry, to nie dla mnie...
kasik moze wloz fileta do mikrofali na rozmrazanie a potem do cieplej wody, to raz dwa pojdzie
o matko.........i to daje dzieciom?

Kiedys jak praciwalam w innej biedronce i tam obok mielismy stoisko miesne to dziewczyny mi dawaly za darmi skrawki wedlib ale dla psa mojego w zyciu bym nie jadla tego nawet na mysl mi nieprzyszlo!!

No ja slyszalam, ze co niektorzy takie spady sera uzywaja do robiebia pizzy a te spady miesa do bigosu.

Ja nie oceniam. Kazdy sie rzadzi jak chce.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

wiecie co, ona naprawde ma kase, ale jest po prostu chytra i mega oszczedna i to chyba z tego wynika :szok: ile razy mowie, czy mam brac cos swojego na kolacje, czy ma cos co bd mogla zjesc, a ona, no sa wedliny, ja zajezdzam, przychodzi pora kolacji a tam te skrawki, cycki mi opadly, przeciez jak to jest sprzedawane to juz smierdzi, bo wiadomo ile to dni lezy, dla mnie to niepojęte

reklama
aha a kilogram takich skrawkow okolo 4 zl kosztuje, niawazne, ile przedtem taka szynka czy ser kosztowaly, takze to tanio wychodzi, ale no halo, przeciez sam zapach mnie odpycha, bleeee, dobra, bo niedobrze mi sie robi, a fujjj

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry