reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Cytrynko nie mam umowy bo nie wiedziałam, ze tak najlepiej się zabezpieczyć...i tak jak Kasik nap wykłócanie się nic nie da:no:pow, ze nie ma możliwości przygotowania tego co było w tamtym menu bo oni tego już nie maja w ofercie i pogadane:wściekła/y:wplacilismy pol roku temu zaliczke to raz i szkoda tych pieniędzy a dwa, ze na ostatnia chwile mogłabym nic nie znaleźć:-(
Lux w chałupie zawsze robota niestety:sorry:
Pisalam Wam ostatnio, ze mam pekajace piety - kremik który mam może tylka nie urwal ale trochę pomogl i kupie cos lepszego jak się skończy, ale najgorsze jest to, ze zaczyna mi pekac skora na opuszkach palcow u rak:szok:mam nadzeje:szok: ze tak szybko zniknie jak się pojawilo:wściekła/y:
Kasik biedna wysiedzisz się dzisiaj:-(A od czeg ten spuchnięty palec?
Dobrej Nocki:tak:

dobry, nie wiem jak u Was, ale tu silne wiatry i zimno i w nocy bylo to samo, dodatkow padalo, moj spi, ja zjadlam sniadanko i bd szykowac obiad, dzis rybka zapiekana z talarkami i surowka
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==

Cytrynko nie mam umowy bo nie wiedziałam, ze tak najlepiej się zabezpieczyć...i tak jak Kasik nap wykłócanie się nic nie da:no:pow, ze nie ma możliwości przygotowania tego co było w tamtym menu bo oni tego już nie maja w ofercie i pogadane:wściekła/y:wplacilismy pol roku temu zaliczke to raz i szkoda tych pieniędzy a dwa, ze na ostatnia chwile mogłabym nic nie znaleźć:-(
Lux w chałupie zawsze robota niestety:sorry:
Pisalam Wam ostatnio, ze mam pekajace piety - kremik który mam może tylka nie urwal ale trochę pomogl i kupie cos lepszego jak się skończy, ale najgorsze jest to, ze zaczyna mi pekac skora na opuszkach palcow u rak:szok:mam nadzeje:szok: ze tak szybko zniknie jak się pojawilo:wściekła/y:
Kasik biedna wysiedzisz się dzisiaj:-(A od czeg ten spuchnięty palec?
Dobrej Nocki:tak:

skora Ci moze pekac od wody, plynow, ja tez to mam i jak brzydko to wyglada

reklama
a ja musze kombinowac teraz z obiadami po niedzieli, bo znow mam dzieci u siebie a to takie niejadki, ze masakra, nie wiem juz co gotowac, zeby zjadly i ne marudzily, a zobowiazalam sie je zywic i chce by by byly najedzone

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry