reklama

Staraczki 2015 : )

ja tez nigdy nie mierzyłam to nie dla mnie ja bym zapominała
ale upał znowu,cała połamana jestem niewyspie się chyba do porodu wszystko mnie boli:-/
obiad zrobiony,zjedzony jeszcze naczynia pozmywac

reklama
Niee fileta pokroiłam w kostkę podsmażyłam na oleju i dodawałam warzywa.na początku cebulkę, potem kolorową paprykęi na końcu pieczarki. Dusiłam razem i doprawiałam do smaku. A co za tym idzie warzywa puściły sok więc można go delikatnie zaklepać ale ja tego nie robię. Sos był lekko pikantny i do tego ugotowałam rano ryż i teraz usmażyłam go z przecierem i trochę ketchupu, no i przyprawy (kucharka, papryka ostra i słodka, nie soliłam bo ryż ugotowałam w kucharku więc już był słony.)
Wszystkim smakowało więc jestem zadowolona

Wiesz ja zrobiłam to tydzień temu w sobotę ale zamiast ryżu miałam makaron. No ale z racji tego że mi to zostało to zamroziłam w pojemniku do przechowywania żywności. Poszłam dziś na łatwiznę ugotowałam tylko ryż i obiad z głowy. Ja nie lubię jedzenia wyrzucać więc wolałam zamrozić. A jutro robię pierogi ze serem na obiad a na kolację chyba zrobie leczo z cukini bo szwagier się już dopytuje kiedy będzie mógł się wprosić na kolację. A że mój mąż też uwielbia to chyba im zrobię. A co tam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry