reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Motylkowa u mnie upalow nie ma takze sie nie umecze ;))

Aschlee ja 10tydzien. Zastanawiam sie czy luteina nie powoduje tych mdlosci :/

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

czesc, u nas burza w nocy byla i to kokretna.. dzis przynajmniej jest oddychac...dzis ostatni dzien pracy, jutro mam juz wolne :-D nie mam sily robic obiadu, placki ziemniaczane zrobie

Karola naprawde szybko leci Ci ciaza, niedlugo zobaczysz coreczke :-D

Hej dzieweczki :) ja dziś w wyśmienitym nastroju :D pierwszy raz od nie wiem kiedy wyspałam się normalnie :P wczoraj wieczorem z moim zrobiliśmy sobie łomżing na leżaczkach i oglądaliśmy perseidy :P niby romantycznie, gdyby nie fakt, że jak tylko się położyłam to było przynieś mi to przynieś mi tamto....skocz po piwko ... :D Jutro wizyta u gina oby okazało się, że zabieg nie jest potrzebny, bo zaplanowałam sobie wyjazd na łikend :D

Hej dzieweczki :) ja dziś w wyśmienitym nastroju :D pierwszy raz od nie wiem kiedy wyspałam się normalnie :P wczoraj wieczorem z moim zrobiliśmy sobie łomżing na leżaczkach i oglądaliśmy perseidy :P niby romantycznie, gdyby nie fakt, że jak tylko się położyłam to było przynieś mi to przynieś mi tamto....skocz po piwko ... :D Jutro wizyta u gina oby okazało się, że zabieg nie jest potrzebny, bo zaplanowałam sobie wyjazd na łikend :D

gdzie wyjezdzasz?

Końcem sierpnia albo początkiem września chcemy też jechać na Dolny Śląsk, bo podobno jest pięknie i dużo zwiedzania...ale dopiero jak upały się skończą, bo na taki gorąc żyć się nie chce, a co dopiero zwiedzać :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry