• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Natka,

Też uwielbiam Lilo i stitcha. Widziałam wszystki w części i na pierwszej tak płakałam:D

Teraz czasem serial obejrzę z młoda na Disney junior

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

Ja miska na urodziny dostalam [emoji14]

Kubek mialam, ale D. to sierota i potukl haha.

Ja tez widzialam wszystkie czesci ;)

Ja mojemu glowe susze, ze nie wazne czy chlopiec czy dziewczynka to mam juz przebranie na Halloween

uploadfromtaptalk1439979048725.jpg

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1439979048725.jpg
    uploadfromtaptalk1439979048725.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 47
Papryke i cebule podsmażam na patelni, kielbase z boczkiem( dziś mam akurat z piersią z kurczaka) tez posmazam, wrzucam do garczka, dodaje pomidory z puszki, pokrojona w kostke cukinie i dusze tak z 15 - 20 min:tak:mozna smialo do słoika wladowac na pozniej;-)

wrocilismy z miasta, mamy lodowke za 1300, wysoka, zamrazarka 113 litrow, takze bajka, sama chlodziarka tez duza i duzo wejdzie
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==
dzis lub jutro bede zamawiac meble, kanape i firane, reszte kupimy w sklepach stacjonarnych np karnisz czy reszta​

no to lux pozazdroscic zakupów:-)
ja na razie nic niekupuje do domu bo musze kupic wegel na zime i rzeczy dla maluszka,potem świeta wiec tez wydatek,ale po nowym roku chce kuchnie kupic i szafke łazienkowa z umywalką:tak:

ja też dostałam kaganiec na zakupy...muszę zacisnąć pasa, bo strasznie dużo kasy poszło ostatnimi czasy na lekarzy, a przede mną jeszcze ten posiew z szyjki podobno na samą chlamydię kosztuje 140 zł ....:/ a mam zrobić na jeszcze 4 inne bakterie :/ i w piątek zaś do endokrynologa....w tym miesiącu chyba zęby w ścianę ...

reklama
Kachaa film sobie obejrzyj Piekna i Bestia ;) Cudowny film ;)

Ja tez wlasnie z zakupow wrocilam [emoji14] Za same farby i *******y typu folie, szpachelki its itd 400 euro poszlo ; ( A gdzie reszta jeszcze :/

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry