cytrynowa_
Fanka BB :)
Lux w hospicjum zajmą się nim profesjonalnie. W domu takiej opieki mógłby nie dostać. A i rodzinie może być ciężko Patrzec jak on się męczy temu chcą go oddac.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
współczuje wiem jakie to ciężkie i trudne...co do oddania do hospicjum to może nie jest zły pomysł tam będzie miał fachową opiekę przez cały czas....u babci i dziadka ok, zdrowi i uradowani, ze przyjechalam, Brajanek sie cieszyl, ze ciocia przyjechala i musialam sie z nim bawic, plakal, ze odjezdzam, a tak ze smutnych info to drugi dziadek nadal w szpitalu, a je nie lubie szpitali i jak mam tam pojechac i go takiego ogladac? serce mi peknie, nie chce go ogladac takiego chorego, bo zaraz zaczne plakac, podobno wuja do hospicjum chce go oddac, bo jest zle
ehh do dupy to wszystko
Cytrynka ja wiem, ja to wszystko wiem, ale dlaczego nie moge sie przemóc by jechac do szpitala?![]()
Luxi rozumiem Cie doskonale.. jakis czas temu przechodziłam to z Michała dziadkiem ś.p.
Bardzo cierpiał w ostatnich dniach życia, serce sie kroilo jak na Niego patrzyłam ale ciesze sie, ze zdążyliśmy sie z Nim pożegnac.. Trzymaj sie Luxi :* a co do hospicjum, to nie jest zła myśl.