reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Hej:tak:
Kasik ja trzymam mocniutko:tak:pamietasz, ze pisalysmy o tym, ze może razem się uda nam być w ciąży?
Agatki reakcja, ze w brzuszku może być dzidziuś jest niesamowita:szok:caluje i tuli brzuszek, szykuje mi podusie i koldre i mowi, ze mam odpocząć na lozku bo bd nam mieciutko:-Di mam jej przypominać, żeby na rece nie brac:tak:Kochana Myszka:tak:milego dnia Dziewczynki;-)jak beta potwierdzi testy wrzuce foto:tak:

Hej:tak:
Kasik ja trzymam mocniutko:tak:pamietasz, ze pisalysmy o tym, ze może razem się uda nam być w ciąży?
Agatki reakcja, ze w brzuszku może być dzidziuś jest niesamowita:szok:caluje i tuli brzuszek, szykuje mi podusie i koldre i mowi, ze mam odpocząć na lozku bo bd nam mieciutko:-Di mam jej przypominać, żeby na rece nie brac:tak:Kochana Myszka:tak:milego dnia Dziewczynki;-)jak beta potwierdzi testy wrzuce foto:tak:

Pamiętam doskonale, i Ty żeś sie wyrwała jak filip z konopii a ciekawe kiedy na mnie przyjdzie pora :p ja poza sennoscia i nabrzmialymi piersiami nie mam żadnych "podejrzanych" objawów :) cycki pewno zwiastują @ a senność zmiany pogody :p no zobaczymy :)
Kachaa czekamy na foto :)

Julitka a przed tamtą ciążą cos podobnego odczuwalas? Może warto to skonsultować z lekarzem? Nawet jeśli to nie ciąża?

Dziewczyny czy któraś z Was miała założony pessar lub znacie taką osobę? Bo chciałabym się dowiedzieć czy jest możliwość aby ten pessar był założony i mimo wszystko szyjka się skróciła i rozwarcie poszło? Przyznam Wam się że ogólnie jestem przerażona. Lekarka mówiła żebym dużo odpoczywała ale bez konieczności leżenia plackiem. Niby pocieszające jest to, że szyjka nie skróciła się w znacznym stopniu. Bo wg lekarzy przyjmuje się że 37mm to całkiem długa szyjka. No ale skoro to postępuje w tak szybkim tempie to chyba nie było na co czekać. Gdybyście wiedziały coś na temat tego pessara to bardzo Was proszę o informację.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry