reklama

Staraczki 2015 : )

Byłam dziś w laboratorium i krew pobierała mi ta pani co zwykle. A że ja tam częstym gościem bywałam to mnie zna. I pytała o termin porodu i jak usłyszała że na 2 stycznia to się zaśmiała i stwierdziła że może się założyć o większą sumę pieniędzy że nie dotrwam nawet do świąt. Bo ponoć ostatnio bardzo opadł mi brzuch i mam go już bardzo nisko. Więc daje raptem mi kilka dni. Ehh a ja coś czuje że po 16 już pójdę do szpitala. Bo skurcze mam coraz częstsze i bardziej bolesne, nogi puchną i zaczynają boleć więc kto wie czy na święta nie będę już w domu z maleństwem. Byłby to najlepszy prezent pod choinkę jaki w życiu dostałam. Ehhh...

reklama
Kamkaz, ale Ci niespodzianke sprawil ;) I takie dobrocie beda mniami ;)

Lux ja juz nie mam napadow placzu i sie staram generalnie nie myslec o tym za duzo.

Ash ja to bym szalu chyba dostala :( wspolczuje bardzo ze musisz przez to przechodzic. 3mam kciuki zeby dzidzi jaj najdluzej siedziala w brzusiu !!!

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Kamka po prosze o przepis na salatke :) no to jak Ci juz tak każdy wróży i te skurcze jeszcze doszły to wielkie prawdopodobienstwo, ze będziesz miala juz dzidzie na święta poza brzuszkiem :)

Kasik póki pamiętam i mam chwilę czasu podaje przepis:
* cebula konserwowa
* fasola czerwona z puszki
* pieczarki konserwowe (duży słoik)
* papryka konserwowa (średni słoik)
* kilka szt większych ogórków konserwowych
* sos słodko-kwaśny (np. Łowicz)
* mała cebula czerwana( w piórka)
* ketchup kilka łyżek do smaku
* ok 30 dag mielonego

Mięso doprawić jak do zwykłych klopsików tylko dodać trochę bułki tartej, uformować z mięsa małe klopsiki i usmażyć na oleju. Paprykę pokroić w plasterki,paprykę w cienkie paski oraz ogórki w półksiężyce. Dodać reszte składników i doprawić do smaku.

Kasik póki pamiętam i mam chwilę czasu podaje przepis:
* cebula konserwowa
* fasola czerwona z puszki
* pieczarki konserwowe (duży słoik)
* papryka konserwowa (średni słoik)
* kilka szt większych ogórków konserwowych
* sos słodko-kwaśny (np. Łowicz)
* mała cebula czerwana( w piórka)
* ketchup kilka łyżek do smaku
* ok 30 dag mielonego

Mięso doprawić jak do zwykłych klopsików tylko dodać trochę bułki tartej, uformować z mięsa małe klopsiki i usmażyć na oleju. Paprykę pokroić w plasterki,paprykę w cienkie paski oraz ogórki w półksiężyce. Dodać reszte składników i doprawić do smaku.

Dzięki wielkie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry