• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Z własnego doświadczenia powiem, że dziecko nie musi być 'rozwydrzonym bachorem', żeby narobić hałasu w nocy. Mojej czasem zdarza się przebudzic i jak nie może zasnąć to ma różne dziwne pomysły. Przecież nie przywiaze jej pasami do łóżka, żeby spała. Na szczęście mieszkamy właściwie w lesie i nie ma się kto skarżyć ;)

Z własnego doświadczenia powiem, że dziecko nie musi być 'rozwydrzonym bachorem', żeby narobić hałasu w nocy. Mojej czasem zdarza się przebudzic i jak nie może zasnąć to ma różne dziwne pomysły. Przecież nie przywiaze jej pasami do łóżka, żeby spała. Na szczęście mieszkamy właściwie w lesie i nie ma się kto skarżyć ;)
jest roznica miedzy dzieckiem, ktore budzi sie w nocy i cos am robi z nudow a takim co od godz 19-tej do 23-ej skacze z kanapy na podloge smiejac sie i krzyczac na caly blok, a jego rodzice maja to gdzies, nie wiem czy oni do pracy nie musza byc wyspani? ludzie sie na nich skarza i to ostro i juzbylo zglaszane do spoldzielni, ze lamia cisze nocna a to dziecko to diabel i te jego odzywki, ma 7 lat a odzywki nastolatka...mamy dosc, co noc tam halas

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry