reklama

Staraczki 2015 : )

Cześć dziewczyny :) co u was słychać?
Aschlee-zaraz styczen wiec chyba doczekasz nezpiecznego terminu
U mnie całkiem nieźle apetyt wrocil i ciagle jem bilki z pasztetem,mdłości przeszły a do usg coraz bliżej. Wózek mareszcie wubrany na 100% i imiona też

reklama
Kasik90-mother care orb ;) chcesz to podrzuce ci link do filmiku ;) z gondoli robi sie spacerowke(nie zamienia,siedzisko obraca sie o 360°,kola fajne,adaptery i fotekik mozna dokupić no i cena jest dobra bo nowy niecałe £300 a używany 50-120,ja mam w planacj kupić urzywany na gwarancji w dobrym stanie,tylko kolor jeszcze nie wiem jaki

Skaba no dla mnie idealny zanim na niego trafiłam obejrzałam setki wózków i zqwsze cos mi nie pasowało a ten jest idealny,chyba postawiw na czarny z calym czarnym matowym stelażem a dodatki(kocuki itp )juz pod płeć,

Kasik90 jesli chce podrzuce ci link do jeszcze jednego(tez tej firmy) z przerabiana gondola na spacerówke,ma inne koka i wiekszy koszyk ale taz dosyc fajny. Od rana mam zgage:/ mdlosci przeszly to zgaga zie zaczęła :/

Kasik90 jesli chce podrzuce ci link do jeszcze jednego(tez tej firmy) z przerabiana gondola na spacerówke,ma inne koka i wiekszy koszyk ale taz dosyc fajny. Od rana mam zgage:/ mdlosci przeszly to zgaga zie zaczęła :/

Też miewam problemy ze zgagą, także wiem co czujesz.. a możesz podesłać, bardzo chętnie oblukam, bo ja jeszcze nie wiem jaki wózek.. oglądałam kilka na allegro i w smyku, ale na żaden konkretny jeszcze się nie zdecydowałam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry