reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Ja z clo branym od 4dc do 9dc miałam owu i tak dopiero międxy 14-16dniem :tak:

Ale warto zacząć już teraz :))

Lux, przytulam Cię :*

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka

Luxu trzymaj się kochana , wiem jak Ci jest ciężko , tulę mocno!!!

Ja jestem w szoku. Powiedziałam mężowi że w piątek wybieram się do innego ginekologa a on mi na to że to on już dawno mi mówił żebym zmieniła , żebym poszła do innego i skonsultowała :szok: Szczena mi opadła!! Ale niech będzie że to on wymyślił :-D
Wracając do owulacji to w tym cyklu jakaś masakra. Dziś 12 dzień cyklu, ból jak nigdy a do tego owulka z jajnika z którego jest raz na milion!!

Miłego dnia!

ewel prywatnie i na NFZ ale ja zapisałam się prywatnie bo na NFZ to na 6 lutego a wtedy mogę mieć @ , zresztą nie chcę już dłużej czekać i tak tyle czasu zmarnowałam!!! Zobaczymy , on jest ordynatorem w szpitalu , nie u mnie ale w miejscowości obok. Nie jest tam daleko i wizyta 75 zł więc też do przeżycia:-)

Gdybym się przejmowała każdym cyklem, w którym się nie udało to bym już musiała w kaftanie być :D walczę dalej i tyle. A @ dostanę, bo już mam biegunkę i brzuch tak dziwnie ciągnie.

Yesenia a Tobie miałam napisać, żebyś dała spokój mężowi. On sam przyjdzie jak mu się zachce :D mówię Ci. Wiem jak moja kuzynka miała. On nie chciał nawet jej dotknąć. A gdy to ona tylkiem się odwracała to se przypomniał :D i mają roczne małe ryczące stworzenie.

reklama
Luxu musimy dać radę , chociaż jest bardzo ciężko!

Ja wiążę duże nadzieje z tą wizytą. Teraz chodziłam do gina , którego znam 30 lat. Przyjaciel rodziny... ale nie am co patrzeć na sentymenty. Nie rozumiem dlaczego tyle kazał mi czekać i zwlekać z ewentualnym HSG, nawet nie zlecił badań, tylko pchał we mnie leki!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry