Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Natalia ja też korzystałam z kalendarza ale się nie udało więc w 2 cyklu zaczęłam robić te testy owulacyjne i wtedy sie udało więc tym razem też je bede robiła Ale myślałam ze sama też bede umiała wyczuć te dni
Dzien dobry wszystkim
Lux... BedZie kolejny cykl kolejna szansa masz dobre nastawienie
Słuchajcie ja biore dIsiaj 2 dzien tabletki clo na przyspieszenie owu ale monitoring dopiero na pon lekarz chciał tak..wczoraj poczytałem troche i wyczytałam ze owu moze byc nawet odrazu po braniu tab... Niewiem czy az tak szybko by cos die tam zmieniło ale zrobiłam wczoraj test i jest nawet juz zbliżającą sie kreska owu jestem w szoku.. Ale niewiem czy to moze byc tylko poziom lh podwyższony
CY faktycznie owu z pecherzykiem...
Bo ponoć pęcherzyk rośnie na dobę mniej wiecej o 2... Tylko pytanie hak te tabletki przyspieszają 1 raz mam te tabl nie mam zielonego pojęcia co jak itd...:/ zawstydzona ...