reklama

Staraczki 2015 : )

Przyłączam się do pytania z tym, że bardziej mnie ciążowe interesują. Które polecacie z allegro?

Mrowkaa jak zakładana była grupa na fb to nie miałam jeszcze fb, założyłam niedawno, bo siedzę głównie w domu i chciałam mieć jakiś kontakt ze światem :P obawiam się, że teraz już bym się chyba nie wkręciła w grupę, nie wszystkie mnie kojarzą... a tak zmieniając temat mierzysz temperaturę? Jest to miarodajne jak się w nocy wstaje do dziecka? Chyba, że Twoja córcia grzecznie śpi :-)

reklama
Cześć

Noelka jak masz hashi i niedoczynność to tak naprawdę nie leczysz tylko dostarczasz syntetyczny hormon tarczycowy. Ale często brak tego hormonu powoduje pco. A to z kolei leczy się zupełnie inaczej.

ok, chyba rozumiem... a jak ktoś ma pco to dawka hormonu tarczycowego dla takiej osoby się jakoś różni?

Przepraszam, że nie odpiszę każdej, ale coraz gorzej się czuję :/ jutro idę do lekarza i chyba na zwolnienie...

Lux ja dopiero obiadek zjadlam;-)
Ale powiem ci ze jak chodze na rano do pracy to o 10 rano mamy obiad!!!

Lady Agnes fajny prezent;-) postaral sie maz;-)
Swietnie ze masz swojego opiekuna;-)
Ja tez mam pakiet medyczny ale jakos swojego gina niezamienie na tych z pakietow;-) ale mam mozliwosc wziasc za wizyte rachunek i firma ubez. Zwraca mi pieniadze;-) jedynie trace 30zl za kazda wizyte...
Tez mam allianz;-)

Kotek kochana dasz rade! Z testami owu niepomoge bo nigfy nie zamawialam:/

Noelka zdrowka!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry