reklama

Staraczki 2015 : )

Dziewczyny, przed chwila poczulam takie cholerne mocne uklucie w dole brzucha. Az musialam gleboko odetchnac. Teraz klucie pojawia sie i znika i jest juz delikatniejsze.Nigdy czegos takiego nie mialam. Czy ktorejs z Was tez sie cos takiego przydazylo (dzis 21 dc)???
Może implantacja :)

Noelka,

Jest trochę tak jak nati pisze. Lepiej idź do endo. Pewnie i tak karze ci powtórzyć badania w tym samym labie

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

reklama
Noelka
Niestety nie mam 100% pewności ale raczej nie. Ponieważ dawka hormonu dla tarczycy jest ustalana na podstawie szybkości spadania białek wydzielanych przez przysadke mozgowa (obrazuje to wynik tsh) a pco jest diagnozowane najczęściej przez usg i wykluczenie innych czynników. Pco to za dużo bąbelkow na jajnikach.

Dzięki Bogu nie mam pco wiec się w temat nie wgryzałam ale to jest tyle ile wiem; )

Czemu się źle czujesz? Pochorowalas się?

Enej, dzięki za odpowiedź :) niestety, gardło mnie boli strasznie po prostu... i ogólnie źle się czuje. Koleżanka chodzi chora do pracy i mamy efekty...

Wam też dziewczyny dziękuję za odp :* co ja bym bez Was zrobiła! :D pójdę do endo, pójdę - nie wytrzymam przecież z tą niepewnością!
Co do starań - wszędzie piszą, że najlepsze TSH do starań to 1-1,5. Pewnie, że można zajść przy wyższym i nikt nie zabrania, mój gin, jak byłam w sierpniu i miałam 2,22, to powiedział, że jeszcze jest ok i mogę się starać. Ale tym razem skonsultuję to też z endo. No i w sobotę powtarzam rano badania w tym pierwszym labie. Może oni tam jakiś błąd zrobili...
Ja się tak przejmuję tą tarczycą, bo mam w rodzinie kilka osób chorych na tarczycę i dlatego wolę to mieć pod kontrolą, żeby w razie czego szybko reagować. No i żeby z tego powodu nie było problemów z ciążą ;)

Zofia
, trzymam kciuki, żeby się udało!

Hej dziewczunki :*

Noelka u mnie siostra ma hashimoto, babcia chorowala wiec to bylo pewne ze ja tez a ze zazwyczaj kobiety choruja to juz wiesz na pewno :)

skoncze sie przed tym jutrzejszym tsh

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry