reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Lux ja dopiero obiadek zjadlam;-)
Ale powiem ci ze jak chodze na rano do pracy to o 10 rano mamy obiad!!!

Lady Agnes fajny prezent;-) postaral sie maz;-)
Swietnie ze masz swojego opiekuna;-)
Ja tez mam pakiet medyczny ale jakos swojego gina niezamienie na tych z pakietow;-) ale mam mozliwosc wziasc za wizyte rachunek i firma ubez. Zwraca mi pieniadze;-) jedynie trace 30zl za kazda wizyte...
Tez mam allianz;-)

Kotek kochana dasz rade! Z testami owu niepomoge bo nigfy nie zamawialam:/

Noelka zdrowka!

Julia ja mojej gin tez nie mam w pakiecie i też korzystam z refundacji, ale badania staram sie juz robic w pakiecie, poza tym moja gin nie ma w gabinecie usg...

Powtarzam posta, dziewczyny bez terminu, jeżeli się nie odezwa wpisuje do poczekalni.

aniak77 co słychać, bo już po terminie jesteś? Czekamy na dobra wiadomość, a jak niestety @ przyszła, to podaj termin kolejnej @.

bluecaat
Ty tez po terminie? Czekamy na dobra wiadomość, a jak niestety @ przyszła, to podaj termin kolejnej @. Podaj również swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.

luska22
Ty tez po terminie? Czekamy na dobra wiadomość, a jak niestety @ przyszła, to podaj termin kolejnej @. Podaj również swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.

ONA1227
podaj swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.

karla21
podaj nowy termin @. Co u Ciebie? Jak się czujesz?

smykałka
podaj termin @, swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.

zuzka31

merci1

skaba podaj swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.

Mam nadzieje, ze się odezwiecie. Z góry dziękuje
1zIggET8dLQXapoHBAA7

Ostatnia edycja:
Cholera. Wlasnie sie dowiedzialam, ze mam za niski estradiol 17.7 pg/ml (faza pcherzykowa 12,5 – 166). Wczoraj, ze TSH chociaz w normie, to nie dla starajacych sie. A tuz po zrobieniu badan zauwazylam, ze tylko (czy az) FSH mam za wysokie 18.07 :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry