• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Witam dziewczyny.

yesenia trzymam mocno kciuki, żeby wszystko Ci się ułożyło i, żeby Twoje wyniki okazały się wcale nie takie złe jak Ci się wydaje.

kamilove a u Ciebie jak sytuacji? Wiadomo już coś? Dalej za Ciebie zaciskam.

U mnie wczoraj minęło 2 miesiące od poronienia. Wtedy jak poroniłam, to w ten sam dzień pamiętam opadł mi ostatni kwiatek na moim ukochanym storczyku, dzisiaj rano właśnie mój storczyk zaczął kwitnąć :) Może to jakiś znak, że wreszcie zacznie się układać? Chciałabym...
Właśnie wybieram się do dentysty, masakra.

Ostatnia edycja:
Majdaczek, dentysta sadysta :D trzymam kciuki za bezbolesną wizytę ;)
U mnie nadal nic i żadnej zapowiedzi okresu :/
Z takimi cyklami to ja o ciąży mogę zapomnieć :mad:

Ja już po wizycie...i nie bolało:tak: Przeżyłam 2 naturalne porody i niestety 1 poronienie, gdzie w pewnym momencie myślałam, że umrę z bólu, ale jakoś dentysty boję się strasznie:-( Ale na jakiś czas mam spokój:tak: Choć chyba najgorsze przede mną, bo znieczulenie przestaje działać i strasznie zaczyna boleć mnie leczony ząb i chyba bez mocnych przeciwbólowych się nie obejdzie:wściekła/y:

kamilove nie martw się na zapas, jestem tu już na forum jakiś czas i dziewczyny z bardzo z rozregulowanymi cyklami zachodziły w ciąże, Więc głowa do góry.

Majdaczku co mi innego zostalo jak jakos sie trzymac....wiesz jak jest...cholernie ciezko...mialam taki czas ze nie chcialam wychodzic z domu bo widzac kobiete w ciazy czy z brzuchem plakalam jak glupia i mialam to gdzies ze wygladam wtedy jak idiotka...nie potrafilam nad tym panowac...teraz wychodze juz normalnie do ludzi mimo ze dalej mi zle z tym wszystkim.Robie badania i chyba zaczynam liczyc ze w koncu jak sie uda to bedzie dobrze bo ilez takich kopow od zycia mozna dostac...Mam nadzieje ze teraz obie szczesliwie donosimy ciaze i urodzimy zdrowe,wyjatkowe dzieciaczki :tak:

Ale ze mnie sierota:-D Właśnie próbowałam się napić, a że leczyłam zęba z przodu górną dwójkę i znieczulenie jeszcze trochę działa, to zamiast się napić, mam wszystko na sobie. Zapomniałam, że nie mam jeszcze czucia na ustach:-) Dobrze, że mąż śpi po nocce, a dzieci w szkole, bo mieliby z mamusi niezły ubaw:-D
Dziewczyny czy u Was po sklepach też już taki szał przedświąteczny? Ja już też zaczełam kupować prezenty dla dzieci swoich i z rodzinki. Choć przyznam się szczerze, że nie chce tych Świąt. Straciłam dziecko, pracę, w ogóle ten rok od początku dał nam nieźle popalić i strasznie się cieszę, że po mału się kończy...

reklama
Ale ze mnie sierota:-D Właśnie próbowałam się napić, a że leczyłam zęba z przodu górną dwójkę i znieczulenie jeszcze trochę działa, to zamiast się napić, mam wszystko na sobie. Zapomniałam, że nie mam jeszcze czucia na ustach:-) Dobrze, że mąż śpi po nocce, a dzieci w szkole, bo mieliby z mamusi niezły ubaw:-D
Dziewczyny czy u Was po sklepach też już taki szał przedświąteczny? Ja już też zaczełam kupować prezenty dla dzieci swoich i z rodzinki. Choć przyznam się szczerze, że nie chce tych Świąt. Straciłam dziecko, pracę, w ogóle ten rok od początku dał nam nieźle popalić i strasznie się cieszę, że po mału się kończy...
Ja narazie tylko parę akcentów świątecznych widzę i to głównie w tesco :)
Co do prezentów to dla córki już mamy zamówione wszystko. Czekam na paczkę. I dokupię jeszcze lego duplo co w biedronce w promocji będzie :tak:

No i wczoraj udało mi się w sklepie po 2.50 wyłapać kremy z dax perfecta i masła za cenę jak wyżej to część żeńskiej części rodziny obkupiłam. A w czwartek drugą część załatwię :)
Zostaną faceci i słodycze no i coś fajnego dla mojego Ł.

Na Mikołajki postanowiliśmy przygarnąć szczeniaka. Mała jest nakręcona, podbiego do obcych psów głaskać chce więc teraz będziemy mieli naszego. Dzieci inaczej wuchowuje się ze zwierzakami :)

Co do niereguralnych cyklów i ciąży to wiem, że się da :D mam w końcu córę :))

Aschlee, witaj :* i powodzenia! Tym razem wszystko będzie dobrze :tak:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry