Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Będzie dobrze :*Dziewczynki, dziekuje Wam za wsparcie
Przeżyłam 2 naturalne porody i niestety 1 poronienie, gdzie w pewnym momencie myślałam, że umrę z bólu, ale jakoś dentysty boję się strasznie:-( Ale na jakiś czas mam spokój
Choć chyba najgorsze przede mną, bo znieczulenie przestaje działać i strasznie zaczyna boleć mnie leczony ząb i chyba bez mocnych przeciwbólowych się nie obejdzie

Właśnie próbowałam się napić, a że leczyłam zęba z przodu górną dwójkę i znieczulenie jeszcze trochę działa, to zamiast się napić, mam wszystko na sobie. Zapomniałam, że nie mam jeszcze czucia na ustach:-) Dobrze, że mąż śpi po nocce, a dzieci w szkole, bo mieliby z mamusi niezły ubaw
Ja narazie tylko parę akcentów świątecznych widzę i to głównie w tescoAle ze mnie sierotaWłaśnie próbowałam się napić, a że leczyłam zęba z przodu górną dwójkę i znieczulenie jeszcze trochę działa, to zamiast się napić, mam wszystko na sobie. Zapomniałam, że nie mam jeszcze czucia na ustach:-) Dobrze, że mąż śpi po nocce, a dzieci w szkole, bo mieliby z mamusi niezły ubaw
![]()
Dziewczyny czy u Was po sklepach też już taki szał przedświąteczny? Ja już też zaczełam kupować prezenty dla dzieci swoich i z rodzinki. Choć przyznam się szczerze, że nie chce tych Świąt. Straciłam dziecko, pracę, w ogóle ten rok od początku dał nam nieźle popalić i strasznie się cieszę, że po mału się kończy...