reklama

Staraczki 2015 : )

Witam nowe staraczki i...powodzenia :tak:

bluecaat podaj termin spodziewanej @. Dziękuje.

luska22 czy termin następnej u Ciebie to 19.01?

PannaMyszka a Ciebie wpisuje do poczekalni, witaj.

skaba1 przykro mi, ze @ przylazła, tule Cie mocno.

Jak to dobrze, ze już po Świętach...

reklama
Niektore moze mnie kojarza z innego watku o staraniach . Na troche zniknelam. Ale wracam zatesknilam za forum. My staramy sie juz poltora roku to juz nasze drugie podejscie do staran pierwsze zakonczylismy bo dostawalam na glowe. Co chwile test ciazowy i stres klotnie itp:( teraz walczymy ale juz tak nie wkrecam siebie samej. Fakt trwa to juz troche i boje sie ze nie wyjdzie ale nie trace nadzieji. 17 grudnia mialam hsg robione, wylam z bolu ale okazalo sie ze kanaliki drozne z jednej strony radosc z jednej smutek. Radosc bo wszystko dobrze a smutek bo mialam nadzieje ze cos bylo zapchane i teraz juz raz dwa nam sie uda. Niestety:( wiec walczymy dalej :( ja mam 24 lata maz 28 jestesmy 3 i pol roku po slubie.

reklama
I ja się witam poświątecznie. Jesteśmy nadal u teściów. Hania jest rozpieszczana do granic możliwości i już się boję co będzie po powrocie do domu ;)

Niestety dziś dostałam @ :( szybciej niż powinnam. Czyli to już drugi miesiąc starań bez pozytywnego rezultatu :( A w dniach potencjalnych dni płodnych w styczniu mój M. będzie w Zurychu na delegacji :/ Więc jestem trochę smutna...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry