reklama

Staraczki 2015 : )

No ja mam nadzieje ze ten rok bedzie NASZ:)

No BA!! Inaczej być nie może!:-)

Annie Tess przytulam mocno!

majdaczku @ jednak zdecydowała się przyjść w pełnej okazałości, a zatem można przyjąć, że kolejny termin @ to 25.01.
Już się martwiłam, że będziemy musieli czekać dłużej na unormowanie się sytuacji - czasem mi tak organizm fiksuje.

reklama
I ja się witam poświątecznie. Jesteśmy nadal u teściów. Hania jest rozpieszczana do granic możliwości i już się boję co będzie po powrocie do domu ;)

Niestety dziś dostałam @ :( szybciej niż powinnam. Czyli to już drugi miesiąc starań bez pozytywnego rezultatu :( A w dniach potencjalnych dni płodnych w styczniu mój M. będzie w Zurychu na delegacji :/ Więc jestem trochę smutna...
Przytulam mocno :** może jednak jest wam lutowy wodniczek pisany ;););)

Witam nowe mamusie !:) super, że jest nas już tyle :tak:

Hejo!!
Witam Nowe koleżanki:) Ja kto ładnie jak nas tak przybywa:)

No już po świętach. Jakoś udało mi się przeżyć Wigilię u teściów. Nawet przełamałam się i już mogę mamusiować i tatusiować księcia rodzicom..:) było ciężko ale jakoś poszło..
Niestety choroba sięzaostrzyła więc trochę byłam wycięta ze świętowania..:(

No i wgl masakra jakaś.. 10.12 zaczeła się małpa.. potem były te krawienia a teraz znowu czuję się jak na @..

Ostatnia edycja:
Część dziewczyny! Śnieżek przyprószyły, słoneczko świeci - zapowiada się przyjemny dzień:-) Miłej niedzieli!

enej zdrówka!

Ostatnia edycja:
Ja mam termin @ miedzy 11-13stycznia nigdy nie mam regularnych ale jakos w tych dniach powinna sie pojawic. Mam nadzieje ze jednak nie przyjdzie. Jestem po hsg i lekarka powiedziala ze teraz mamy wieksze szanse po zabiegu:)

Karla - kciuki by @ nie przyszła!

Enej - zdrówka dla Ciebie :*

Aleee zimno :D brrr...
Śniegu troszkę spadło i w końcu zima jest, zimą a nie wiosną :p
@ mi się skończyła hihi i zaraz mam nadzieję na zaczęcie działań bojowych. I oby w tym cyklu nam się udało bo jak Ł wróci do pracy to znów ze staraniami będzie m a s a k r a! :(

No i wczoraj Ł pogodził się z rodziną po 5latach i poraz pierwszy widzieli oni naszą małą :) cieszę się, że powoli się układa.
Buziaki dziewczyny :*

reklama
Cześć dziewczyny.

karla21
witaj i życzę powodzenia. Wpisuje Cie na listę staraczek z terminem spodziewanej @ 11-13.01.

AnnieTess przykro mi. Tule Cie mocno. Trzymaj się. Podaj termin następnej spodziewanej @.

skaba1 wpisuje Ci termin 25.01. Fajnie, ze walczycie dalej.

A u mnie dalej do d...y. Ostatnio nie mogę dogadać się z moim, a dzisiaj to już w ogóle wszystko się posypało. Zastanawiam się czy to wszystko ma jeszcze jakiś sens :-( Może Ja już moje szczęście wykorzystałam i teraz już będzie tylko źle? Czasem już nie wyrabiam... Nie wiem co Ja takiego złego komuś zrobiłam, że tak życie daje mi popalić? :no: Mam dość...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry