Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam 24 lata, męża,stała pracę i obydwoje uważamy ze to dobry moment na dziecko,postanowiliśmy zacząć starania w lutym. Hormony przestalam brac 1,5 roku temu,Od miesiąca biorę femibion Natal 1, staram się dobrze odżywiać, dbam o siebie. .. tylko czuje ze psychicznie jest ze mną kiepsko. Za bardzo się przejmuję, niby tłumacze sobie ze raczej nie zajde w ciążę za pierwszym razem -chciałbym, ale nie wierze ze moge. A raczej nie chcę wierzyć,wolałabym być mile zaskoczona niż rozczarowanastaram się wyluzować tylko mi to nie wychodzi
![]()
'ARTbut' BIAŁE KORONKOWE BUTY KOZAKI ŚLUBNE r.35 (4864204201) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
nic z tego nie rozumiem..
), ale jeśli chodzi o stany zapalne to ja je dopiero preparatami ziołowymi (Citrosept, Oregasept, Pau d Arco itp.) wyleczyłam, bo bardzo często mi nawracały i żadne medykamenty nie pomagały.. dietę też troszkę zmodyfikowałam.. ale teraz już prawie 2 lata mam spokój
do tego byłam u fryzjera i jakoś tak licho wyszło - chyba dobrze byłoby nie pokazywać się w szerszym gronie
na szczęście J mi humor poprawił - kupił mi rower, taki dawno wymarzony(nic nadzwyczajnego, ale chodziłam wokół niego tyle razy, że już ścieżka na płytkach w sklepie była wydeptana) :-) ustawił go w salonie i poszedł do pracy, a ja siedzę i się zachwycam
żebyście wiedziały ile ja się o ten rower musiałam wykłócić