reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2015 : )

Milka daj znać jak testowanie :-)
Ten żel wygląda sensownie, jedyna wada - troszkę drogi. Ale chyba się skuszę. Chyba że Inofolic też wpływa na śluz

W sumie u mnie temp znowu w górę, więc sama nie wiem co mam robić, bo idę na sylwestra do koleżanki i miałyśmy pić... ale w takiej sytuacji to nie wiem, a test i tak mi nie wyjdzie bo za wcześnie

Yesenia - w takim razie niech ci szybko czas w pracy minie :) Udanej zabawy sylwestrowej a w nowym roku upragnionych dwóch kreseczek !!!

reklama
Hello :)
My już w Wawie. Dzisiaj będziemy w domu z naszą córeczką, tak jak w zeszłym roku. Zaraz się zbieram na sylwestrowe zakupy ;)

Milka, trzymam kciuki za testowanie!
Majdaczko, moja kolejna @ powinna się NIE pojawić 23.01.

No dziewczyny negat...cóż tu więcej mówić ;)

Będę się upijać przed tv, a ten rok niech już się naprawdę skończy :)

Milka! Ale to wcześnie jeszcze. Może w niedzielę będą 2 piękne różowe kreseczki :) i będziesz mieć słodkiego, wrześniowego bobasa :) tego Ci życzę i trzymam kciuki mocno!

AnnieTess, najwazniejsze ze dzieki tym rozpoczetym staraniom dowiedzialam sie o wynikach tarczycowych i ze juz ja lecze :) a bobas niech przyjdzie wtedy kiedy bedzie dla niego najbezpieczniej :) wiec sie nie zalamie jesli w niedziele znowu nic a @ przyjdzie, ale masz racje jeszcze wszystko sie moze zdarzyc ;)

Dziewczyny kochane chciałam wam złożyć życzenia noworoczne: zdrówka, szczęścia, radości, spełnienia tych naszych małych marzeń. By w nowym roku spotkały nas same dobre chwile, by wszystko co złe zostało w tyle. Wiele życzę wam też radości, uśmiech na naszych twarzach niech ciągle gości. A waszym rodzinom zdrówka wiele, sił i chęci zrozumiena :tak:
Szczęśliwego Nowego Roku!!

Załączniki

• 1420026369195.jpg
    1420026369195.jpg
    9,2 KB · Wyświetleń: 53
Dziewczyny wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, przede wszystkim zdrowia, bo to najważniejsze, spełnienia marzeń, szczególnie tych o II kreseczkach i żeby ten nowy rok był dużo lepszy, niż ten co odchodzi...
Szczęśliwego Nowego 2015 Roku...

kotek87
witaj i powodzenia. Gdzie Cie wpisać? Jeżeli do listy staraczek, to podaj termin spodziewanej @.

reklama
Kobietki wszystkiego co najlepsze w 2015 roku.A w szczegolnosci upragnionych II kreseczek na testach.A zafasolkowanym zycze spokojnych 9 miesiecy i bezproblemowych rozwiazan o czasie :tak:

Do góry