reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
No brak wyczucia... Trochę takie słowa mogą zabolec przecież my jesteśmy maszynami ze kiedy się chxe to się jest w ciąży.... Nie tak łatwo z tym niestety

Lux nie przejmuj się, z rodziną to tylko na zdjęciu i najlepiej z boku żeby ewentualnie się odciąć... cóż to za tekst w ogóle? Zero jakiejkolwiek kultury i widoczny brak wychowania. Ja bym nie wytrzymała i rzuciła jakimś mięsem

Ja jej tylko odp, a co widzisz u mnie brzuch ciążowy?! A ona no nie wiem, może tajemnicę robisz z tego. A ja mówię weź przestan! I się zamknęła. Zero wsparcia. Ja nie wiem, szwagierka egoistka, bratowa kretynka...

Ja mam taką szwagierkę która od roku za każdym razem jak się widzimy to pyta czy nie jestem w ciąży albo kiedy planujemy albo czy Milka będzie mieć rodzeństwo niedługo bo ona chce być matką chrzestną. Niby pyta z dobrych chęci ale ostatnio juz miałam zapytać czy ona nie zamierza mieć kolejnego dziecka albo czy nie jest w ciąży albo czy jej dzieci będą mieć rodzeństwo... tak odpowiedzieć pytaniem na pytanie... bo już mnie nudzą te pytania

Gdy byłam w ciąży to szwagierka nawet się nie kryła, że mi tej ciąży zazdrości. Ciągle mówiła jakieś złośliwości. Gdy poronilam to zamiast współczuć to triumfowala.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry